Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Sos roz

06 Noiembrie 2012

Sosul roz sau sosul de sunca este un sos care poate acompania pastele.

sos-roz

Foto: jchandmade.typepad.com

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

4 ciuperci mari

100 ml zeama de carne sau apa

100 ml sos de rosii

2 linguri sunca tocata

1 lingura verdeata (la alegere)

1 lingura ulei

sare

Mod de preparare

Spala ciupercile, apoi curata-le si taie-le lamele subtiri. Pune-le la calit in ulei incins. Amesteca totul cu zeama de carne sau cu apa. Adauga si sos de rosii. Pune peste sosul respectiv sunca taiata fin, verdeata tocata marunt, sare.

Lasa sosul sa scada pana ce capata consistenta unei smantani mai groase.

Foloseste sosul respectiv pentru paste, rasol de vita sau creier pane.

Trucuri

Foloseste putina paprika iute pentru a obtine un sos usor picant, mult mai gustos.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul