Get Adobe Flash player

Supa de galuste, de post

20 Martie 2012

Cine zice ca atunci cand tii post trebuie sa iti limitezi alegerile culinare? Noi iti demonstram contrariul si iti oferim reteta pentru o supa gustoasa, cu galuste.

 

supa-cu-galuste

Foto: bucataras.ro

Timp de preparare

50 min.

Dificultate

medie

Ingrediente

1 morcov

1 radacina pastarnac

1 radacina patrunjel

1 ceapa taiata cubulete

1 ceapa intreaga

boia de ardei dulce

4-5 linguri de faina pentru galuste

apa

sare

piper

80 ml ulei

2 linguri pasta tomate

Mod de preparare

Intr-o oala incapatoare pune la fiert legumele taiate, in afara de ceapa. Dupa ce acestea au fiert, adauga sarea si piperul, dupa gust.

 

Intre timp pregateste galustele, punand intr-o farfurie adanca 4-5 linguri de faina, 4-5 linguri de apa si ceapa tocata care a fost rumenita in prealabil.

 

Amesteca totul bine, pana cand se formeaza o pasta bine legata, astfel incat cand se vor pune galustele in apa clocotita sa nu se desfaca.

 

In supa care cloteste pune rand pe rand galustele si lasa-le la fiert, cam 15 minute. Ai grija sa intorci galustele din cand in cand, ca sa fiarba uniform.

 

Dupa ce au fiert galustele, poti sa acresti supa cu 2 linguri de pasta de tomate.

Trucuri

Serveste aceasta supa fierbinte, cu leustean proaspat tocat.

Tipul bucatariei

Romaneasca

Cum acoperi cu ajutorul machiajului semnele de oboseala. Afla de la Raluca Luca, make-up artist!

Articole recomandate

COMENTARII

Aplicatii recomandate de Copilul.ro