Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Placinta cu spanac, de post

26 Martie 2012

Pentru o cina deliciosa si sanatoasa in perioada postului iti oferim reteta de placinta cu spanac.

placinta-spanac

Foto: littlebirdcatering.co.uk

Timp de preparare

40 min.

Dificultate

medie

Ingrediente

1 pachet foi de placinta (cumparate)

800 g spanac congelat

2 legaturi ceapa verde

1 legatura marar

sare

piper

80 ml ulei

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa sarata pune spanacul la fiert, care se pune abia in momentul in care apa clocoteste. Dupa ce spanacul este fiert, lasa-l la scurs, intr-o strecuratoare.

Intre timp pregateste restul umpluturii. Astfel, ceapa spalata si curatata o pui la calit in uleiul incins, apoi adauga spanacul scurs si tocat marunt si verdeata.

Unge o tava incapatoare cu ulei, pune in ea 4-5 foi de placinta, toarna umplutura de spanac, iar la final acopera cu inca 4-5 foi de placinta si unge placinta cu putin ulei.

Da tava la cuptor, la foc potrivit pentru 30 de minute.

placinta-spanac

Trucuri

Inteapa placinta cu o furculita, inainte de a o baga la cuptor, ca sa ajuti sa iasa aburul din umplutura.

Tipul bucatariei

Internationala

Iti punem la dispozitie premii utile pentru intreaga familie. Afla cum le poti castiga!

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul