Get Adobe Flash player

Placinta cu spanac, de post

26 Martie 2012

Pentru o cina deliciosa si sanatoasa in perioada postului iti oferim reteta de placinta cu spanac.

placinta-spanac

Foto: littlebirdcatering.co.uk

Timp de preparare

40 min.

Dificultate

medie

Ingrediente

1 pachet foi de placinta (cumparate)

800 g spanac congelat

2 legaturi ceapa verde

1 legatura marar

sare

piper

80 ml ulei

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa sarata pune spanacul la fiert, care se pune abia in momentul in care apa clocoteste. Dupa ce spanacul este fiert, lasa-l la scurs, intr-o strecuratoare.

Intre timp pregateste restul umpluturii. Astfel, ceapa spalata si curatata o pui la calit in uleiul incins, apoi adauga spanacul scurs si tocat marunt si verdeata.

Unge o tava incapatoare cu ulei, pune in ea 4-5 foi de placinta, toarna umplutura de spanac, iar la final acopera cu inca 4-5 foi de placinta si unge placinta cu putin ulei.

Da tava la cuptor, la foc potrivit pentru 30 de minute.

placinta-spanac

Trucuri

Inteapa placinta cu o furculita, inainte de a o baga la cuptor, ca sa ajuti sa iasa aburul din umplutura.

Tipul bucatariei

Internationala

Descopera cele mai frumoase cantece de primavara pentru copii!

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii recomandate de Copilul.ro

Povesti
&
Invatam animale
&
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul