Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Bezele

04 Iunie 2012

Daca ti-au ramas cateva albusuri de la maioneza, ar fi pacat sa le arunci. Noi iti propunem sa pregatesti bezele, un desert simplu, extrem de apreciat de cei mici.

bezele

Foto: mnrecipes.com

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

6 albusuri

300 g zahar alb

1 zahar vanilat

Mod de preparare

Pune albusurile intr-un bol bine degresat si uscat si bate-le cu ajutorul mixerului la viteza mica, pana capata consistenta spumei, apoi mareste viteza la mediu, pana cand vei avea o textura batoasa.

Adauga zaharul, cate-o lingura pe rand, pana ce obtii o compozitie lucioasa, usor consistenta.

Aseaza compozitia de bezea pe o tava tapetata cu hartie de copt, cu ajutorul poshului sau a unei lingurite.

Pune bezelele in cuptor, la 120 de grade si lasa-le la copt circa 45 de minute.

Lasa bezelele la racit, in cuptor.

Trucuri

Poti colora bezelele, cu ajutorul colorantului alimentar.

Tipul bucatariei

Internationala

Incepe inscrierea in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2017-2018. Vezi aici calendarul complet al inscrierilor!

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul