Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Peste la cuptor cu sos combinat

26 Septembrie 2012

Pestele la cuptor cu sos combinat este un preparat pescaresc, specific zonei Delta Dunarii.

Timp de preparare

80 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

1,2-1,5 kg peste

100 g unt

1/2 lamaie

sare

piper

verdeata tocata

2 lingurite zeama de lamaie

2 linguri ulei

1/2 ceapa

1 castravete acru

otet din vin

mustar

Mod de preparare

Curata pestele de solzi si intestine, apoi presara peste el sare si piper si lasa-l la macerat o ora.

Aseaza pestele intr-o tava cu unt si da-l la cuptor.

Intre timp pregateste un sos din zeama de lamaie, ulei, ceapa tocata marunt, castravete cubulete, sare, otet si mustar.

Stropeste pestele in permanenta cu acest sos, pana este gata. Scoate pestele pe un platou si pastreaza sosul intr-o sosiera.

Serveste pestele cu garnitura preferata.

Tipul bucatariei

Internationala

Incepe inscrierea in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2017-2018. Vezi aici calendarul complet al inscrierilor!

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul