Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Paine cu bere

20 August 2012

Painea cu bere este foarte gustoasa si pufoasa, fiind un produs inspirat din bucataria britanica.

paine-bere

Foto: recipes4us.co.uk

Timp de preparare

120 minute

Dificultate

mediu

Ingrediente

500 g faina

200 ml bere

2 linguri ulei

25 g drojdie

sare

Mod de preparare

Dizolva drojdia in bere, apoi las-o cinci minute la dospit. Pune faina intr-un bol incapator, si toarna-i in mijloc maiaua. Amesteca totul foarte bine, apoi lasa aluatul la dospit. Adauga uleiul si sarea si framanta bine coca, dupa care o mai lasi la dospit circa 40 de minute.

Formeaza o paine pe care o asezi intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt si da-o la copt, la foc mediu, circa 35 de minute.

Cu ajutorul unei scobitori poti face proba sa vezi daca painea este coapta in interior.

Pastreaza painea in servete curate de bumbac.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul