Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Mamaliga cu ochiuri in cuiburi

14 Ianuarie 2014

Surprinde-ti invitatii cu un preparat traditional romanesc delicios: mamaliga cu ochiuri in cuiburi. Acest preparat este savuros si este gata foarte repede.  

mamaliga_cuiburi

Timp de pregatire

30 min

Dificultate

usor

Ingrediente

  250 g de malai

1 litru de apa

1 lingurita de sare

2 linguri de ulei

3 oua

Mod de prepapare

Pune apa la fiert si adauga in ea sarea si uleiul. Cand incepe sa fiarba, toarna malaiul in ploaie si amesteca incontinuu cu telul sau cu o lingura de lemn casa nu faca cocoloase. Dupa ce malaiul s-a incoporat bine, lasa compozitia sa mai fiarba aproximativ 20 de minute si amestec-o din cand in cand. Ai grija insa sa nu se faca prea tare.

Dupa ce s-a facut, rastoarna mamaliga intr-un vas termorezistent si formeaza cu o lingura trei cuiburi. Sparge ouale si pune-le fiecare in cuibul sau. Pune mamaliga din nou la cuptor 3-4 minute pana se coc si ouale. O poti servi calda cu branza rasa.

Importanta jocului in dezvoltarea abilitatilor motorii ale copilului. Afla ce spune psihologul Cristina Tipluica!

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul