Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Macaroane gratinate

24 Aprilie 2013

Macaroanele gratinate se prepara rapid si sunt ideale pentru o cina linistita in familie. Preparate cu bacon si ciuperci, macaroanele gratinate vor fi si pe placul celor mici.

macaroane-gratinate

Timp de preparare

  60 minute  

Dificultate

Usor

Ingrediente

150 grame macaroane

50 grame unt

50 grame faina

1 lingurita praf de mustar

450 ml lapte

175 grame cascaval ras

1 lingurita nucsoara

1 ceapa tocata

4 felii bacon

50 grame ciuperci

1 rosie tocata

sare

piper

Mod de preparare

  Fierbe apa intr-o cratita mare si, cand da in clocot, adauga macaroanele. Lasa-le sa fiarba timp de 20 de minute. Intre timp, topeste untul intr-o tigaie, adauga faina si mustarul si incorporeaza treptat si laptele.

Amesteca bine pana cand obtii un sos consistent. Adauga cascavalul si asezoneaza cu nucsoara, sare si piper.

Caleste ceapa intr-o tigaie bine incinsa, dupa care adauga si baconul si ciupercile si mai lasa pe foc timp de 10 minute. Scurge bine macaroanele si amesteca-le cu sosul de cascaval si compozitia de bacon.

Toarna totul intr-o tava. Pe deasupra, mai rade putin cascaval si presara rosiile tocate. Da tava la cuptor la foc mare pentru 30 de minute. Inainte de a servi, lasa sa se raceasca timp de 10 minute.

Tipul bucatariei

Italiana

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul