Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Peltea de struguri

11 Septembrie 2012

Pelteaua de struguri este foarte aromata si se aseamana ca mod de preparare cu pelteaua de gutui.

Timp de preparare

180 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

2 kg struguri (la alegere- albi sau negri)

1 kg zahar

1 lamaie

Mod de preparare

Desfa bobitele de pe ciorchine si spala-le bine. Pune apoi intr-o oala strugurii impreuna cu zaharul si aseaz-o pe aragaz, pana se topeste zaharul si prinde culoare siropul. Intre timp pregateste o sita si un castron incapator.

Trebuie sa treci prin sita strugurii si siropul format, cu ajutorul unei linguri de lemn. Piseaza strugurii, pana raman in sita doar samburii si cojile.

Siropul cu pulpa de la struguri se pune din nou la fiert impreuna cu felii de lamaie pana obtii consistenta dorita. Poate fi mai fluid sau il poti lasa sa fiarba pana devine ca un gel.

Tipul bucatariei

Internationala

4 mituri despre produsele de ingrijire destinate bebelusilor si adevarul din spatele lor. Afla care sunt!

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul