Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Compot de prune

31 August 2012

Compotul de prune se pastreaza in borcane sterilizate, intr-o camara bine aerisita.

compot-prune

Timp de preparare

80 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

1,5 kg prune

10 linguri zahar

2 plicuri zahar vanilat

apa

Mod de preparare

Spala bine fructele in apa rece, apoi pune-le in borcane sau in sticle cu gat larg si acopera-le cu zahar. Trebuie ca anterior acestei operatiuni sa amesteci plicurile de zahar vanilat cu zaharul tos.

Acopera borcanele cu apa rece si leaga sticla cu celofan pus in doua. Pune sticlele la pasteurizat, la bain-marie, aproximativ o ora din momentul in care a inceput sa fiarba.

Lasa compotul la racit, apoi depoziteaza-l intr-o camara, la loc uscat si rece.

Trucuri

Poti aromatiza acest compot cu bete de scortisoara, pe care le pui in fiecare borcan sau sticla in parte.

Tipul bucatariei

Internationala

Incepe inscrierea in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2017-2018. Vezi aici calendarul complet al inscrierilor!

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul