Briose cu branza topita

/ / Modificat: 2017-02-15
Briose cu branza topita

Branza topita poate sta la baza celor mai delicioase preparate culinare. Tocmai de aceea, ne-am gandit sa iti dezvaluim reteta unui aperitiv care cu siguranta ii va incanta pe cei dragi, in special pe micuti: briose cu branza topita si verdeata!

Iata cum se prepara:

INGREDIENTE

- 4 oua;
- 500 ml lapte;
- 10 linguri de faina;
- o legatura de marar;
- o legatura de patrunjel;
- o legatura de ceapa verde;
- cateva frunze de baby spanac;
- o lingura de seminte de susan;
- 140 grame de branza topita cu smantana Hochland;
- 1 plic praf de copt;
- sare si piper.

MOD DE PREPARARE

Preincalzeste cuptorul la 180 - 200 grade.

Sparge ouale intr-un bol si bate-le bine, apoi adauga laptele, 5 linguri de faina si amesteca pana se omogenizeaza. Toaca marunt ceapa verde si verdeata (patrunjelul, mararul, frunzele de baby spanac), adauga-le in compozitia obtinuta si amesteca bine. Adauga faina ramasa, praful de copt, sarea, piperul si branza topita taiata cubulete, apoi amesteca din nou. 

Pentru a pregati aceasta reteta, vei avea nevoie de forme de briose. Toarna amestecul obtinut in formele respective si presara seminte de susan peste fiecare briosa.

Lasa-le la cuptor timp de 30-40 de minute, pana cand briosele se rumenesc. Ca sa fii sigura ca s-au facut, dupa 30 de minute le poti incerca cu un betisor de frigarui. Daca nu se ia nimic pe el, inseamna ca preparatul este gata pentru a fi savurat! 

In perioada 13 februarie - 9 aprilie 2017, cumpara produse Hochland cu eticheta promotionala si primesti garantat un magnet cu un personaj Disney/Pixar. Inscrie apoi codul de pe eticheta promotionala pe hochland.ro/disney si poti castiga un plus Dory sau Nemo.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Aperitive

Articole recomandate

Citeste si despre