Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Mamaliguta fiarta in lapte

07 Februarie 2014

Mamaliguta fiarta in lapte este un preparat delicios, sanatos si foarte potrivit pentru bebelusii aflati la inceputul diversificarii alimentatiei. Variaza meniul copilului intre 8 si 12 luni cu o reteta hranitoare si gustoasa de mamaliguta, dichisita cu putina branzica de vaci, smantana si unt!

Inceputul diversificarii

Retete pentru copii

mamaliga-lapte

Timp de preparare

30 min.  

Dificultate

usor  

Ingrediente

350 ml lapte

3 linguri rase de malai grisat, extrafin

1 lingura cu varf branza de vaci

1 lingura smantana

putin unt

Mod de preparare

Pune laptele intr-o oala, la fiert. Cand incepe sa fiarba, toarna treptat malaiul, in ploaie, si amesteca incontinuu. Lasa mamaliguta sa fiarba cam 20 de minute, perioada in care amesteci continuu.

Cand malaiul a fiert suficient, adauga untul si branza de vaci si amesteca viguros. Serveste mamaliguta fiarta in lapte cu o lingura de smantana pe deasupra.

Gustarile si dulciurile fara zahar nu trebuie sa fie lipsite si de gust. Descopera alternativa sanatoasa pentru tine si familia ta!

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul