Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Branzica de vaci cu portocala si mar

24 August 2017

Mami Gabitzza ne impartaseste delicioasa reteta, Branzica de vaci cu portocala si mar, pregatita pentru puiutul ei, Edi. Reteta o recomanda pentru bebelusii de peste 6 luni.

Inceputul diversificarii

Retete pentru copii

Timp de preparare

rapid

Ingrediente

o portocala
un mar
banzica de vaci din 250 ml lapte

Mod de preparare

Portocala se curata de coaja si se alege doar miezul. Marul se curata de coaja si cotor si se taie cubulete.

Branzica de vaci se amesteca cu marul si portocala.

Alte retete din meniul lui Edi

  

Dovlecel umplut
Piure de legume
Ardei umpluti
Piure de avocado si prune
Fasole galbena cu piept de pui
Mazare cu pui si dovlecel
Conopida cu branza de vaci
Ciorbita de legume
Piure de dovlecel cu morcov si carne de manzat
Supa de inceput
Piure de broccoli, hirsca si manzat
Carne de pui cu cartofi
Pilaf sarbesc cu ficatei de pui
Gustare cu iaurt, fulgi de ovaz si fructe
Paste cu branza la cuptor
Ficatei de pui la cuptor
Conopida cu branza la cuptor
Paste cu branza si pepene galben
Cartofi frantuzesti
Conopida cu pui
Piure de avocado cu piersica
Dovlecel cu carne de manzat
Carne de manzat la cuptor
Mamaliguta cu ou, branza si iaurt
Mamaliguta cu branza si fructe
Conopida cu mei si carne de manzat
Orez brun cu legume

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul