Mancarica de spanac

/ / Modificat: 2013-03-12
Mancarica de spanac

Reteta de Mancarica de spanac, usoara si rapida, este recomandata pentru bebelusi de 10-12 luni. 

Timp de preparare

mediu

Ingrediente

  • spanac
  • doua fasii dovlecel
  • doua fasii piept de pui
  • o lingurita ulei de masline
  • patru linguri lapte
  • patru bobite sare
  • Mod de preparare

    1. Dovlecelul si spanacul se scot de la congelator si se lasa la dezghetat;
    2. Cand dovlecelul si spanacul s-au dezghetat, se pune pe foc o craticioara mica;
    3. Cand apa clocoteste, se pune la fiert dovlecelul, cand s-a fiert se scoate, si in apa ramasa se opareste spanacul;
    4. Se arunca apa din craticioara si se pune pe foc craticioara cu uleiul de masline, dovlecelul pasat, si spanacul tocat bine;
    5. Separat se pune la fiert pieptul de pui;
    6. Cand spanacul si dovlecelul s-au calit putin, se adauga laptele si sarea, si se amasteca bine. Se mai lasa la fiert putin, pana scade laptele;
    7. Cand puiutul a fiert, se scoate, se taie cubulete mici si se adauga peste mancarica.

    Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

    Taguri Retete bebelusi Retete bebelusi 10 luni Retete spanac

    Articole recomandate

    Citeste si despre