Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Spanac in foietaj

21 Iulie 2017

Spanacul nu este un aliment tocmai pe placul copiilor, dar daca ai grija sa il condimentezi corespunzator si sa il prepari in combinatii interesante, s-ar putea sa atragi interesul micutilor mofturosi. Iata o reteta gustoasa care este excelenta pentru meniul copiilor de peste 12 luni!

Inceputul diversificarii

Retete pentru copii

foietaj-spanac

Timp de preparare

25 min.

Dificultate

  usor

Ingrediente

1 pachet aluat foietaj
300 g spanac
200 g cas sau branza
2 oua
4 linguri lapte

Mod de preparare

Scoate foietajul din congelator si lasa-l sa se dezghete un pic. Soteaza spanacul in putin unt si apoi amesteca-l cu branza sau casul. Asezoneaza spanacul cu sare si piper. Bate ouale si amesteca-le cu lapte.

Intinde foaia si unge-o bine cu amestecul de ou, apoi intinde spanacul pe toata suprafata. Ruleaza foaia si bag-o la cuptor aproximativ 15 minute.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul