Pastrav cu legume la aburi

/ / Modificat: 2013-02-15
Pastrav cu legume la aburi

Pastrav cu legume la aburi, simpla si delicioasa!

Ingrediente

  • 2 pastravi mici proaspeti, de acvacultura (ajung cam pentru 3 portii)
  • cartof
  • morcov
  • rosie
  • dovlecel
  • ardei gras (sau ce alte legume prefera piticul vostru)
  • usturoi
  • marar (eu inca nu ii adaug sare in mancare)
  • ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Se gateste totul la aburi timp de 20 minute. Ulterior se curata pestele de oase si piele (pastravul are inconvenientul ca are multe oase mici, dar gustul extrem de aromat compenseaza).

Se poate servi piticului asezonat cu putina smantana. Reprezinta o excelenta masa de ora 18 sau un excelent fel doi la pranz.

Pastravul la bebelusi

Este excelent ca start al diversificarii alimentatiei bebelusilor cu peste.

Unii specialisti il recomanda inca de la inceputul diversificarii (in cazul in care nu exista alergii in familie sau pediatrul nu recomanda altfel).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Retete bebelusi Peste alimentatie bebelus Retete copii peste 1 an

Articole recomandate

Citeste si despre