Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Pastrav cu legume la aburi

15 Februarie 2013

Mami Iulia pregateste pentru puiul ei de 1 an si 2 luni pastrav cu legume la aburi. Reteta ne-a impartasit-o si noua mai jos.

Inceputul diversificarii

Retete pentru copii

Ingrediente

2 pastravi mici proaspeti, de acvacultura (ajung cam pentru 3 portii)

cartof

morcov

rosie

dovlecel

ardei gras (sau ce alte legume prefera piticul vostru)

usturoi

marar (eu inca nu ii adaug sare in mancare)

ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Se gateste totul la aburi timp de 20 minute.

 

Ulterior se curata pestele de oase si piele (pastravul are inconvenientul ca are multe oase mici, dar gustul extrem de aromat compenseaza).

 

Se poate servi piticului asezonat cu putina smantana.

 

Reprezinta o excelenta masa de ora 18 sau un excelent fel doi la pranz.

babygogoshelPastravul la bebelusi

 

Este excelent ca start al diversificarii alimentatiei bebelusilor cu peste.

 

Unii specialisti il recomanda inca de la inceputul diversificarii (in cazul in care nu exista alergii in familie sau pediatrul nu recomanda altfel).

 

Mami Iulia i-a dat peste piticului ei de la 8 luni: salau, pastrav si somon.

Stiai ca doar doua felii de pepene rosu asigura organismului intreaga doza zilnica necesara de vitamina A? Descopera-i toate avantajele!

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul