Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Somon afumat cu andive

28 Aprilie 2014

Somonul afumat cu andive este un aperitiv delicios si sanatos pe care copiii il pot manca in siguranta abia in jurul varstei de 2 anisori, intrucat pestele contine foarte multa sare si este crud, crescand riscul de infectii bacteriene si probleme de sanatate, la varste mai mici.

Inceputul diversificarii

Retete pentru copii

somon-andive

Timp de preparare

5 min.

Dificultate

usor

Ingrediente

1 andiva

4-5 felii somon afumat

branza de vaci nesarata

ulei de masline  

Mod de preparare

Taie andiva in sferturi si desprinde fiecare foaie din ea. Rupe somonul fasiute mici. Umple fiecare foaie de andiva cu branza de vaci desarata, asaza deasupra cateva fasii de somon si stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline.

Chiar daca abilitatea de a mesteca i se dezvolta substantial pana pe la 2 ani, este recomandat sa urmaresti cu atentie copilul in timp ce mananca aceste aperitive, pentru a evita riscul de inecare cu alimente.

5 motive pentru care este bine sa incluzi uleiul de peste in alimentatia copilului tau!

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul