Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Crema de mere coapte cu piscoturi

22 Iulie 2014

Crema de mere coapte cu piscoturi este un desert savuros si hranitor pe care-l poti introduce in meniul copilului dupa varsta de doi ani, cand isi dezvolta mai bine abilitatea de a mesteca si rontai alimente tari si de a tolera oua crude!

Inceputul diversificarii

Retete pentru copii

crema-mere-coapte

Timp de preparare

5 min. + 30-40 min. (coacere)

Dificultate

  usor

Ingrediente

2 mere

1 albus

2 linguri zahar brun

3 piscoturi

1 picatura esenta de vanilie  

Mod de preparare

Coace merele in coaja, cuptorul preincins, pana se inmoaie bine. Indeparteaza-le apoi cojile si cotoarele si pastreaza doar pulpa, Zdrobeste-o bine, pana obtii un piure, iar cat timp se mai raceste, prepara spuma de oua.

Bate albusul spuma cu putina sare, apoi incorporeaza zaharul brun si esenta de vanilie si mixeaza totul pana cand zaharul se topeste. Incorporeaza spuma de albus in piureul de mere si serveste crema obtinuta cu piscoturi rupte in jumatati langa.

Supravegheaza cu atentie copilul in timp ce rontaie sau mesteca bucatelele de piscoturi, pentru a evita riscul de inecare cu alimente.

Ridichile au un rol esential in protejarea organismului de infectii si sunt bogate in fibre. Vezi toate beneficiile!

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul