Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Chiftelute din pui cu morcov si cartof

04 August 2014

Chiftelutele din pui cu morcov si cartofi reprezinta o alternativa mult mai sanatoasa si mai gustoasa la reteta clasica de chiftele din carne de porc. Poate fi servita cu succes si copiilor mici, intrucat carnea de pui este slaba si hranitoare, iar in combinatie cu morcovi, cartofi si usturoi, preparatul devine o sursa bogata de energie si nutrienti esentiali pentru sanatate!

Inceputul diversificarii

Retete pentru copii

chiftelute_din_pui_cu_morcov_si_cartof

Timp de preparare

 30 min.

Dificultate

 usor

Ingrediente

 350 g carne tocata pui

1 morcov mai mare

2 cartofi

2 oua mari

3 catei usturoi

sare

piper

pesmet

Mod de preparare

Pune carnea tocata intr-un bol si adauga morcovul si cartofii rasi. Sparge ouale deasupra, adauga usturoiul pisat, sarea, piperul si 1-2 linguri de pesmet.

Amesteca bine toate ingredientele, iar pana modelezi chiftelutele, pune o tigaie cu ulei la incins. Tavaleste chiftelutele prin pesmet sau faina si prajeste-le in baie de ulei, apoi scoate-le pe un servetel, pentru a absorbi grasimea.

5 motive pentru care este bine sa incluzi uleiul de peste in alimentatia copilului tau!

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul