Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player
Adreseaza o intrebare
Cauta

Intrebari din Sarcina - Analize sarcina

Sunt insarcinata in 33 saptamani, am RH negativ, sotul si copilul rh-pozitiv. Am facut vaccinarea cu anti D la 28 saptamani, dar la analizele de dupa mi-au iesit anticorpii prezenti. Ce inseamna as...

Medic ginecolog bun in Tulcea Dora , 13.06.2017 - 0 raspunsuri ( Ajuta cu un raspuns)

Se poate sa-mi recomandati un ginecolog bun din Tulcea? Va rog!

Pot sa mai fac analizele de sange pentru dublu test daca au trecut cateva zile de la ecografie?

Dr.OanaMoise a raspuns acum 2 luni si 25 zile
Lichidul amniotic in exces Ruxy , 10.05.2017 - 0 raspunsuri ( Ajuta cu un raspuns)

Lichidul Amniotic in exces, AFI,36.6. Astept orice informatie!

Valori test Beta-HCG Socol.Alexandra179 , 31.03.2017 - 2 raspunsuri

Am facut testul Beta-HCG in aceasta dimineata si am o valoare de 322. Ultima menstruatie a fost pe 26.02! Este prea mica valoarea? Ajutati-ma cu un raspuns!

Rezultate analize Adrianne.Croitoru685 , 23.12.2016 - 1 raspuns

Buna ziua, Sunt insarcinata in 5 saptamani si 3 zile. Valorile beta hCGului au fost pe 20.12 - 2727 si pe 22.12 - 4196. Doctorita nu a fost foarte multumita de crestere si m...

Dr.OanaMoise a raspuns acum 7 luni si 18 zile
Va rog sa ma ajutati la interpretarea analizelor Cacinschi , 22.12.2016 - 1 raspuns

Buna ziua, Ma numesc Olesea, sunt insarcinata in 19 saptamani. As dori, daca puteti, sa-mi descifrati rezultatul analizelor. Multumesc! Examen secretie vaginala - Secretie Vag...

Dr.OanaMoise a raspuns acum 7 luni si 23 zile
Interpretare analize Ciurea alina , 20.12.2016 - 1 raspuns

Sunt bune analizele? Examen complet urinar(sumar+sediment) Dens-1020. Valoare medicala 1010-1030 Ac.ASC-1,4. Valoare medicala 0 Sed.urinar foarte rare epite...

Ce se petrece cu mine? Ana Maria , 18.11.2016 - 0 raspunsuri ( Ajuta cu un raspuns)

Pe data de 16 sept am avut ultima menstruatie in urma careia cred ca am ramas insarcinata. Pe 2 noiembrie am avut o sangerare cu cheaguri de o saptamana, mi-am facut beta Hcg pe 5.11 si a iesit 104...

Azitromicina in sarcina? florentina , 10.11.2016 - 0 raspunsuri ( Ajuta cu un raspuns)

Am 15 saptamani de sarcina si fac tratament cu Azitromicina 500mg 1 capsula la 12 ore pentru ureaplasma, la recomandarea dr care imi urmareste sarcina. Cand am fost la dr de familie sa imi de...

Ce analize trebuie sa mai fac? Ana Maria , 28.09.2016 - 1 raspuns

Buna ziua!Doctorul mi-a dat sa fac urmatoarele analize: anticorpi anti - toxoplasma IgG; CMV IgG; herpes virus IgG; rubeola IgG; chlamydia IgG HLG+VSH ex sumar urina gr sa...

Dr.OanaMoise a raspuns acum 10 luni si 22 zile
Valori Hemoleucograma trimestrul 2 Crisstinna , 01.09.2016 - 0 raspunsuri ( Ajuta cu un raspuns)

Sunt in trimestrul 2 de sarcina, mai exact in 24 de saptamani. Am 27 de ani sunt la prima sarcina si am repetat analizele uzuale la sange si urina din primul trimestrul. Ce ma ingrijorea...

Amniocenteza? Toma Elena , 15.08.2016 - 0 raspunsuri ( Ajuta cu un raspuns)

Buna ziua, Am 25 de ani si sunt insarcinata in 22 de saptamani. La morfologia de trimestrul 1 mi-au iesit valorile: Beta-hCG liber 8,01 UI/I echivalent cu 0,198 MoM...

734mg/dl la un interval biologic de 180-450mg/dl. Este grav?

Dr.OanaMoise a raspuns acum 1 ani
Valori dublu test Kriptor. Crisstinna , 07.06.2016 - 1 raspuns

Buna ziua! Sunt insarcinata in 12 saptamani,sunt la prima sarcina,nefumatoare,am varsta de 27 de ani, data ultimei menstruatii 13.03.2016. Am facut dublu test pe kriptor si mi-au iesit ...

Dr.OanaMoise a raspuns acum 1 ani si 2 luni

Leucocite 11.53 Limfocite 18.3 Neutrofile 8.47 Trombocrit PCT 0.36 Proteina C reactiva 7.97 Hematii Sediment 233.1/ul. Leucocite sediment 74.1 Celule epiteliale sediment 62.1 Bacterii sediment ...

Cauza a fost anomalie cromozomiala descoperita la dublu test. Mentionez ca analizele de sange au iesit foarte bine, eu sunt sanatoasa si sotul la fel. Doctorul meu spunea ca a fost pur si simplu un...

Dr.OanaMoise a raspuns acum 1 ani si 6 luni
Analize decontate gravida. Muresan loredana , 10.02.2016 - 0 raspunsuri ( Ajuta cu un raspuns)

Medicul de familie spune ca sunt doar 12-15 analize gratuite pentru gravide si doar pe cele pe care le vrea el. Ma puteti ajuta cu o lista sa i-o bag sub nas, scuze da sunt foarte revol...

1 2 3 4 5 6 24
Adreseaza o intrebare
Vezi intrebari din:

Sfaturi pentru o vacanta linistita cu copiii

OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul