Copilul.ro
Imprimat de la www.copilul.ro la data 18-08-2017
Adresa articolului este:
Continutul acestei pagini nu poate fi preluat fara acordul scris al administratorului www.copilul.ro
Inchisoare pe viata pentru ca si-a torturat si ucis copilul


Un barbat in varsta de 36 de ani a fost condamnat, de o instanta din MUnchen, la inchisoare pe viata pentru ca si-a torturat si ucis fiul in varsta de 11 saptamani, cu o ,cruzime indescriptibila", a anuntat presedintele Curtii Penale.


Mama copilului, in varsta de 24 de ani, a fost declarata vinovata de omor prin imprudenta si condamnata la 12 ani de inchisoare. Copilul, decedat in decembrie 2004, avea 38 de fracturi la membre si craniu, a precizat medicul legist, care a expus rezultatele autopsiei, in cursul procesului.


Potrivit Curtii, tatal si-a batut copilul pentru ca plangea. El l-a lovit cu picioarele, i-a rasucit bratele, i-a lovit capul de pat si l-a lasat sa cada de pe masa.Dupa sapte saptamani, un pediatru l-a diagnosticat pe copil cu hemoragie cerebrala, iar mama nu putea sa ignore faptul ca bebelusul a fost supus unor rele tratamente, au apreciat judecatorii.


Cu o zi inainte de a muri, la 10 septembrie 2004, bebelusul ar fi putut inca fi salvat daca parintii l-ar fi dus la doctor, potrivit raportului expertilor. Parchetul a solicitat inchisoarea pe viata in cazul ambilor parinti. Ambii avocati ai apararii vor face apel.