Copilul.ro
Imprimat de la www.copilul.ro la data 26-04-2024
Adresa articolului este: http://www.copilul.ro/print_articol.php?id=1239&id_pag=
Continutul acestei pagini nu poate fi preluat fara acordul scris al administratorului www.copilul.ro
Vino sa petrecem impreuna Ziua Mondiala a Animalelor!



 

Duminica, 2 octombrie, Whiskas si Pedigree invita proprietarii si iubitorii de animale de companie la Palatul Copiilor pentru a sarbatori impreuna Ziua Mondiala a Animalelor, printr-un eveniment plin de surprize pentru mici si mari.


In fiecare an, pe 4 octombrie, se aniverseaza in intreaga lume Ziua Sfantului Francisc din Assisi, ocrotitorul tuturor animalelor. Este ziua in care toate grupurile asociate cu animale isi unesc fortele pentru a promova afectiunea, dragostea si respectul pentru fiintele necuvantatoare.


Si anul acesta, timp de trei ore, copiii si parintii sunt asteptati in foaierul Palatului Copiilor sa intre in lumea animalelor de companie, bucurandu-se de atractiile pregatite de Whiskas si Pedigree pentru aceasta zi speciala: concursuri, tatuaje temporare, pictura pe fata, figurine din baloane, tombole.

...Si bineinteles de pisicutele si cateii de rasa prezentati de Asociatia Felina Romana si de Asociatia Chinologica Romana. Unul din cele mai asteptate momente ale evenimentului va fi prezentat de Scoala de Dresaj Canin Cris, care va face o demonstratie de aptitudini si disciplina.


Consultantul veterinar Masterfoods va raspunde la intrebari legate de cresterea si ingrijirea corespunzatoare a animalelor de companie si va oferi recomandari de hranire.


Va asteptam duminica, la Palatul Copiilor, pentru a ne sarbatori micii prieteni, pentru a le arata cat de mult ii iubim si respectam, si cat de mult le pretuim compania.

"La fratiorii mei te-ai gandit?"


Tot cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor, Pedigree initiaza un program de donatii in trei magazine mari din Bucuresti (Carrefour Orhideea, Carrefour Chiajna si Selgros Baneasa), sub titlul "La fratiorii mei te-ai gandit?".


Consumatorii sunt invitati sa cumpere si sa doneze hrana de catei pentru adapostul de catei fara stapan apartinand fundatiei Daisy Hope. Pentru fiecare produs donat de cumparatorii din magazin, Pedigree va dona si el un produs de hrana pentru catelusi.


Fundatia Daisy Hope este o organizatie non-profit care depinde in intregime de generozitatea semenilor. Adapostul fundatiei gazduieste si are grija de 250 de caini fara stapan care au nevoie de ajutorul nostru.