Destinatii pentru vacanta in familie

/ / Modificat: 2014-07-01
Destinatii pentru vacanta in familie

Drumetii montane, parcuri de distractie si acvatice, cascade inalte si spectacole inedite sunt doar cateva dintre atractiile de vacanta in familie din tari precum Italia, Turcia sau Finlanda.

Italia

Italia este una dintre cele mai atractive destinatii pentru vacanta alaturi de intreaga familie. Dispune de peisaje frumoase, plaje intinse, zile insorite si orase pitoresti, cu stradute inguste, preparate culinare delicioase si parcuri de distractii pentru cei mici.

Unul dintre aceste parcuri de distractie este Gardaland, in apropiere de orasul Verona. Printre atractiile de la Gardaland se numara parcul acvatic, gradina zoologica, zona dedicata cinematografiei, caruselele si spatiile tematice unde cei mici se pot distra.

La Gardaland se afla si un acvariu, cu peste 5000 de specii marine, de la rechini la caluti de mare.

Turcia

Turcia este o alta tara ideala pentru vacantele in familie. In vacanta de vara poti petrece aici momente relaxante si placute, alaturi de cei mici. Plajele intinse cu nisip fin si apa calda, reprezinta atractia principala a acestei tari.

Bunatatile culinare, orasele pitoresti, dar si siturile arheologice, fac ca Turcia sa fie una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Hotelurile si restaurantele din Turcia au numeroase servicii pentru cei mici, de la meniuri pana la scaune speciale pentru luat masa.

De asemenea, la hotelurile de pe litoralul turcesc se organizeaza aproape in fiecare seara spectacole pentru cei mici.

Finlanda

destinatia_perfecta_vacanta_familieFinlanda este o destinatie ideala pentru familiile active, care vor sa petreaca cat mai mult timp in aer liber. In aceasta tara poti practica numeroase sporturi si poti merge in drumetii.

Lacurile ofera privelisti spectaculoase, iar plimbarile cu barca reprezinta o modalitate ideala de a petrece timpul.

In Finlanda se afla si Parcul National Oulanka, o zona ideala pentru drumetii. Aici se pot face campinguri si excursii pe munte. Cei mici vor afla lucruri noi si interesante despre fauna si flora zonei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Timp liber Turism Vacanta Familie Italia Parc acvatic Plaja Vacanta vara familie Relaxare vacanta Concediu vara Destinatii vacanta copii

Articole recomandate

Citeste si despre