Concediul la mare alaturi de copii: cum alegi hotelul potrivit

/ / Modificat: 2017-04-25
Concediul la mare alaturi de copii: cum alegi hotelul potrivit

Parintii isi doresc tot ceea ce este mai bun si mai frumos pentru prichindeii lor, regula care se aplica si pentru vacantele impreuna, la mare. Calatoriile in familie sunt diferite de concediile in doi sau cele cu prietenii petrecute la malul marii, iar unul dintre cele mai importante aspecte este alegerea hotelului. Daca ai ales locul de cazare potrivit, atunci totul va fi excelent!

Criterii de alegere a hotelului

Atunci cand calatoresti cu copiii, este important sa alegi un hotel in care iti poti petrece timpul liber si in interior, caci se poate intampla ca intr-una dintre zile sa ploua sau sa fie urat afara. Micutii, indiferent de varsta, sunt mereu dornici sa se joace! Nevoile sunt insa diferite pentru bebelusi si pentru cei mai mari, astfel ca parintii trebuie sa se orienteze foate bine atunci cand aleg hotelul.

De exemplu, piscina poate fi un element foarte important, iar daca este de interior, cu atat mai bine! Existenta locurilor de joaca pentru copiii este un punct in plus in alegerea hotelului, caci le ofera celor mici mai multe posibilitati de petrecere a timpului, iar parintii au astfel timp si pentru ei.

Cu cat hotelul este situat mai aproape de plaja, cu atat mai bine, este un alt criteriu de care parintii pot tine cont in alegerea locului unde se vor caza.

Numai cine nu este parinte nu stie cat de mofturosi pot fi copiii atunci cand vine vorba de mancare. De aceea, in alegerea hotelului conteaza enorm daca exista un restaurant cu meniuri speciale si pentru cei mici. Bufeturile suedeze sunt si ele o varianta foarte buna.

Cat despre camerele de hotel, cu cat sunt mai spatioase, cu atat mai bine, mai ales daca imparti camera cu prichindeii. Un aspect important este existenta aerului conditionat. Pentru alti parinti, poate fi util si un televizor in camera, daca micutii sunt pasionati de desene animate.

Activitatile in aer liber ar trebui practicate si in concediu, asa ca parintii se pot orienta catre un hotel care are teren de fotbal ori de tenis sau, de exemplu, un teren pentru minigolf. Serviciile de all inclusive care includ si programe pentru copii sunt ideale, pentru ca si parintii sa aiba cateva ore in care sa se relaxeze.

Sugestii de cazare, pe litoralul romanesc

litoral_familie_vacanta

O alegere excelenta o reprezinta intotdeauna litoralul romanesc. Poti opta pentru una dintre ofertele DirectBooking. Pentru un sejur confortabil si relaxant in Mamaia, poti opta pentru un sejur la Hotelul Savoy 4*.

De exemplu, poti opta pentru pachetul Demiexclusive, care, printre alte servicii, include Academia de Joaca: console Wii, teatru de papusi, face painting, discoteca pentru copii si karaoke. Tot in Mamaia, oferte excelente sunt la hotelurile Bicaz Pirates Resort 3*, un hotel tematic care se adreseaza familiilor cu copii si Aurora 2*+. La Bicaz Pirates Resort cei mici au parte de concursuri, tombole, dance party-uri, spectacole de magie, iar echipa de pirati te provoaca la distractie, in timp ce la Hotelul Aurora apa din piscine este usor incazita in mod ecologic, iar copiii au loc de joaca in aer liber.

Oferte de nerefuzat pentru sejururi in familie sunt si in statiunea Olimp. La Complex Blaxy Premium Resort 3*, hotel cu 540 de camere, exista cluburi dedicate atat pentru adulti, cat si pentru copii (cluburi de desen si pictura, sculptura, muzica si teatru) si pentru adolescenti (cluburi de tobe si chitara, karaoke, competitii de catarari si petreceri la piscina). Cocor 4* este un hotel dotat cu un centru SPA. Copiii intre 2 si 12 ani au reducere de 50% la cazare, cu acordare de pat suplimentar si de 100% daca nu solicita pat. Un alt hotel excelent este Slatina 2*, locatie unde cazarea pentru un sejur de 7 nopti, pentru 2 adulti, incepe de la 440 de lei. Copilul (0-12 ani) cazat in camera cu 2 adulti va achita 50% din tariful unui loc daca se solicita pat suplimentar.

Si in statiunea Venus sunt oferte excelente la cazare, pentru o vacanta unica alaturi de copii. La Mera Resort 4*, poti opta pentru “Family All inclusive” care include “Mini Club” pentru copii intre 3 si 14 ani, piscina cu mini aquapark, loc de joaca de exterior cu trambulina, tobogane, leagane si casute, in timp ce la Favorit 3* te poti bucura de multa liniste. Hotelul are loc de joaca pentru copii si permite si accesul cu animale de comanie, contra cost. La Sanda 2* exista loc de joaca pentru copii si biblioteca.

Pentru toate aceste oferte sunt acceptate tichete de vacanta: Edenred, Cheque Dejeuner si Sodexo.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Concediu litoral romanesc Concediu familie Concediu vara Concediu vara copii

Articole recomandate

Citeste si despre