Fericirea copiilor sta in lucruri simple

/ / Modificat: 2011-08-16
Fericirea copiilor sta in lucruri simple

Incerci tot mereu sa ii cumperi cate o jucarie noua, sa ii faci diverse surprize si sa ii faci toate poftele pentru a-l face pe copil fericit? Ei bine, afla ca de fapt, fericirea copilului tau consta in lucruri extrem de simple si nu neaparat in cadouri scumpe care sunt mai mult doar niste artificii care il impresioneaza pe moment.

 

Iata lucrurile care il fac cu adevarat fericit pe copilul tau!


Afectiunea parintilor

O mangaiere, o imbratisare si un sarut inseamna pentru copilul tau mai mult decat iti imaginezi. Sentimentul de iubire pe care micutul tau il primeste din partea ta este cel mai frumos lucru care i se poate intampla, asa ca tine cont de acest lucru. Imbratiseaza-l, saruta-i obrajii si fruntea si mangaie-l ori de cate ori ai cateva clipe libere. Vei observa cu siguranta fericirea si multumirea de pe chipul copilului tau.

Vorbele de lauda

Atunci cand unul dintre parinti il lauda pe copil si spune si altora cat de mandru este de micut in general si de faptele sale, copilul se simte fericit si implinit, asa ca incerca sa ai mai des cuvinte de lauda la adresa sa si sa il stimulezi mereu sa faca lucruri bune si frumoase, care il ajuta sa fie o persoana mai buna in general.

Timpul petrecut afara, la joaca

Stimuleaza-l pe copil sa iasa mai des afara si sa se joace cu alti copii. Vei vedea cum la finalul zilei va avea mai multa pofta de mancare, isi va consuma toata energia (si va dormi mai linistit), dar va fi si mai fericit pentru ca si-a facut prieteni noi, pentru ca a socializat si comunicat cu acestia.

Autor: Corina Petrea


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fericire Sentimente mama Sentiment iubire copii Comunicare parinti-copii Iubire copii parinti

Articole recomandate

Citeste si despre