Cum isi educa vedetele copiii

/ / Modificat: 2012-01-03
Cum isi educa vedetele copiii

Meseria de parinte este cea mai dificila si mai frumoasa misiune a vietii, indiferent de statutul social de care se bucura cei care au fost binecuvantati cu copii. Cu toate ca timpul nu este deloc permisiv cu starurile nationale si internationale, acestea se straduiesc din rasputeri sa isi creasca urmasii in cel mai bun mod cu putinta. Iata cum isi educa vedetele copiii si in ce masura reusesc ele sa-si indeplineasca indatoririle parintesti.

Jennifer Lopez

Artista in varsta de 42 de ani spune ca gemenii sai in varsta de trei anisori, Emme si Max, sunt prioritatea ei. Ipostaza de mamica este cea mai importanta pentru Jennifer. Aceasta isi vegheaza indeaproape micutii, nu le iarta nicio abatere de la reguli si se declara "destul de severa" in educarea lor.

Intr-un interviu recent acordat, cantareata a declarat ca intentioneaza sa-si indrepte copiii catre controversata religie scientologica, credinta care ar sta si la baza deciziei sale de a divorta.

jennifer_lopez_si_gemeni

Foto: fashionfame.com

Andreea Marin

O mamica implinita si fericita este fosta prezentatoare a emisiunii "Surprize, surprize", Andreea Marin. Violeta, fetita pe care a adus-o pe lume dupa o buna perioada de asteptare, este indrumata de parintii ei catre lectura, arta si limbi straine.

Vedeta postului de televiziune TVR 1 ii incurajeaza fiicei sale dragostea pentru engleza: a inscris-o la o gradinita cu predare intensiva, exerseaza alaturi de ea acasa pronuntia si ii imprima de mica pasiunea pentru lectura. Andreea Marin ii cultiva Violetei si apetitul pentru muzica, iar cum dezvoltarea fizica nu este nici ea de neglijat, o duce pe micuta la cursuri de inot in fiecare saptamana.

andreea_marin_violeta

Foto: agentiadepresamondena.com

Christina Aguilera

Vedeta isi creste singura fiul in varsta de 3 ani, Max, insa recunoaste ca este o mamica obsedata de control. Nu isi scapa din privire o clipa baietelul si se bucura de ajutorul lui gospodaresc, in pofida varstei fragede a micutului.

Max isi ajuta mama la treburile casnice si adora curatenia la fel ca si ea. Christina crede ca sentimentul responsabilitatii trebuie sa fie transmis copilului inca din primii ani de viata. Cantareata recunoaste ca isi cam rasfata cavalerul cu haine scumpe si jucarii pe care nici nu apuca sa le foloseasca.

Christina_Aguilera_fiu_max

Foto: libertatea.ro

Mihaela Radulescu

Diva autohtona nu suporta ideea ca fiul ei, Ayan, sa fie educat de o persoana straina. Prin urmare, a renuntat la cariera in televiziune si a ales sa se implice 100% in viata baietelului. Departe de tara, Mihaela se considera o mama mai mult decat "capabila".

Mihaela_Radulescu_Ayan

Foto: click.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Educatie vedete copii Andreea marin Mihaela radulescu

Articole recomandate

Citeste si despre