6 trucuri simple care te ajuta sa fii fericita

/ / Modificat: 2013-10-15
6 trucuri simple care te ajuta sa fii fericita

Nu este usor sa fii in forma tot timpul, in special atunci cand programul incarcat de la serviciu si responsabilitatile de acasa iti acapareaza toata energia. Este insa necesar sa iti pastrezi calmul si sa gasesti si momente de liniste, care sa te binedispuna.

Iata ce poti face pentru a depasi mai usor momentele stresante:

Fa o fapta buna

Persoanele care se ofera voluntari in diverse proiecte sunt mult mai fericite decat cele care nu se implica in astfel de activitati, indiferent de cat de buna este situatia lor materiala sau statutul social. Voluntariatul stimuleaza fericirea prin marirea empatiei, care te face sa apreciezi lucrurile frumoase din viata.

Astfel, exista numeroase modalitati prin care ii poti ajuta pe cei aflati in suferina. Poti dona haine, mancare sau chiar sange.

Lasa-te purtata de val

Unele momente placute au nevoie de planificare si reflectie. Este insa bine sa te lasi purtata de val si sa te bucuri de moment, fara sa analizezi toate evenimentele. Asculta muzica la maximum, citeste din cartea preferata pana adormi si acorda mai mult timp hobby-urilor tale, in special in weekend.

Nu refuza invitatiile prietenilor, chiar daca a doua zi trebuie sa te trezesti devreme. Toate aceste lucruri iti vor face bine si iti vor inveseli ziua.

Citeste continuarea pe ele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Secrete mamici fericite

Articole recomandate

Citeste si despre