5 trucuri sexuale pentru proaspeti parinti

/ / Modificat: 2016-12-08
5 trucuri sexuale pentru proaspeti parinti

Viata sexuala a proaspetilor parinti este "agatata" in cui de multe ori si uitata pe acolo mult si bine. Odata cu venirea pe lume a bebelusului parintii abia mai reusesc sa gaseasca timp sa vorbeasca, daramite sa faca sex. Noi iti oferim cele mai utile trucuri si secrete despre sex in postura de proaspat parinte!

Strecurati sexul printre activitati marunte - oriunde, oricand!

De acum incolo nu mai aveti timp sa stati sa planificati intr-amanuntul fiecare partida de sex. Trebuie sa va adaptati unui alt program de viata, iar sexul trebuie strecurat printre tot felul de activitati. Fie ca o faceti in timp ce aranjezi lucrurile in sifonier sau esti in drum spre bebe pentru a-i schimba scutecelul orice loc sau moment este potrivit atata timp cat nu il excludeti din viata voastra.

trucuri_sexuale_parinti

Nu te limita doar la dormitor!

Chiar daca dormitorul este locul clasic de intretinut relatii sexuale, ca proaspat parinte trebuie sa te obisnuiesti si cu locatii mai putin obisnuite - in baie, pe masina de spalat, la subsol, in masina etc.

Aceste mini-escapade sexuale ar putea avea un efect spectaculos asupra relatiei voastre de cuplu.

Fii mai flexibila in privinta intimitatii si a spatiului privat!

Da, este posibil ca inainte de aparitia copilului sa fi planificat partidele sexuale, sa va fi inchis in dormitor intr-un spatiu intim si sa va retrageti in propria oaza de intimitate. Cand esti proaspat parinte trebuie sa renunti la "pretentia" de intimitate.

Spatiul privat incepe sa fie mai "relaxat" si expus si trebuie sa te acomodezi cu ideea ca nu e rau nici cand o faci in masina, in subsolul casei, pe balcon cand intinzi rufe sau in dormitorul bebelusului.

Profitati de somnul de pranz al bebelusului!

Somnul de pranz al bebelusului dureaza cel putin 1-2 ore. Este momentul ideal pentru a va bucura de momente intime intense, fara a fi pe graba. Puteti chiar sa creati o atmosfera romantica, sa desfaceti o sticla de vin sau sa faceti o baie cu spuma impreuna.

Lasati copilul cu o bona sau cu o ruda si dedicati-va un weekend doar pentru sex!

Daca astepti ca timpul liber sau ocaziile de a face sex sa iti iasa in cale, poti sa astepti mult si bine. Oportunitatile in acest caz se creeaza si trebuie planificate. Astfel ca, daca vreti sa petreceti un timp doar voi doi si sa va revigorati viata sexuala, nu mai sta pe ganduri. Suna o bona sau o ruda apropiata, roag-o sa stea cu copilul si fugiti un weekend pe undeva pentru a revigora relatia.

Sursa foto: www.ayushveda.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sex parinti Relatie cuplu Sex cuplu Viata sexuala dupa nastere

Articole recomandate

Citeste si despre