11 melodii scrise de vedete pentru copiii lor

/ / Modificat: 2012-06-04
11 melodii scrise de vedete pentru copiii lor

Gestul celebrului rapper Jay-Z de a scrie o melodie in cinstea nasterii fiicei lui, Blue Ivy, este extrem de emotionant si aduce aminte de alti tatici celebri care au dedicat piese copiilor lor. Cuvintele sincere si mesajul de iubire transmise printr-o simpla melodie reprezinta unul dintre cele mai frumoase daruri pe care un copil il poate primi de la tatic sau o mamica de la sot. Iata 11 dintre cele mai emotionante!

"Glory" - Jay Z feat. BIC (Blue Ivy Carter)

Piesa, aparuta imediat dupa nasterea fetitei lui Beyonce, este una foarte emotionanta si contine amanunte intime din viata personala a cuplului.

Melodia contine si plansetele micutei Blue Ivy, pe care artistul le-a inregistrat la o zi dupa nastere. De aceea, cantaretul a ales sa puna si fetita la numele autorului, alaturi de el.

"I am your baby's daddy" - Coldplay


Foto: media3.onsugar.com

Trupa Coldplay, in frunte cu artistul Chris Martin, a compus si cantat o piesa dedicata nasterii fetitei acestuia, Apple, la nici o saptamana de la nasterea ei.

Prin intermediul versurilor, vocalistul trupei si sotul celebrei Gwyneth Paltrow, isi anunta intentia de a se implica cat mai mult in cresterea si ingrijirea micutei.

"With arms wide open" - Creed

Acesta este un mega-hit scos de trupa Creed, atunci cand vocalistul trupei, Scott Stapp, a aflat ca va deveni tatic.

Interpretat cu emotie si sinceritate, piesa transmite bucuria si dragostea de a deveni parinte, alaturi de partenera lui.

"(Lullaby) Goodnight, my Angel" - Billy Joel

Scris in 1993 de catre "omul pian" - Billy Joel, piesa "Goodnight, my Angel" este de fapt un cantec de leagan si o oda inchinata fiicei sale Alexa, pe care artistul o interpreteaza cu mare emotie.

"Forever Young" - Rod Stewart

Rod Stewart a adaptat celebra piesa a artistului Bob Dylan si a creat o versiune proprie, dedicata celor doi copii ai sai, Sean si Kimberley.

"Ready, Set, Don't Go" - Billy Ray Cyrus

Inainte de a ajunge celebra pentru rolul din Hannah Montana si a deveni eroina fetitelor de pretitundeni, Miley Cyrus a fost si ea copil la randul ei si inca unul foarte iubit.

Tatal ei, la fel de celebru, a compus mai demult pentru Miley o piesa care subliniaza cu nostalgie cat de repede cresc copiii si isi iau "zborul din cuib".

"Beautiful boy" - John Lennon

Bucuria de a avea un baietel a fost exprimata de marele cantaret John Lennon intr-una dintre cele mai frumoase piese muzicale scrise vreodata pentru copii.

Dragostea pentru fiul sau, Sean, si modul in care acesta i-a implinit viata in fiecare zi, este exprimat cu emotie in acest cantec, probabil de nepretuit pentru baietel, avand in vedere ca tatal lui a murit cand el avea doar 5 anisori.

"Flowers for Zoe" - Lenny Kravitz

Nici Lenny Kravitz nu s-a lasat mai prejos si a compus o piesa in cinstea fetitei sale, Zoe, careia i-a daruit un "buchet de flori" muzical.

"Sail to the Moon" - Radiohead

Thom Yorke, solistul trupei Radiohead, intra si el in topul parintilor celebri care au scris melodii emotionante pentru copii.

Melodia, intitulata "Sail to the Moon", a fost scrisa pentru fiul sau, Noah, nascut in 2001, in care il incurajeaza sa nu se sfiasca sa incerce sa devina si sa faca tot ce doreste, atat timp cat o face in cunostinta de cauza si nu ii deranjeaza pe ceilalti. Mesajul este de fapt ca nu exista limite, atunci cand e vointa.

"Blessed" - Elton John

Piesa "Blessed", scrisa de textierul sau, Bernie Taupin, a fost lansata inainte ca Elton John sa devina tata. Prin intermediul ei, artistul isi impartasea speranta de a deveni parinte intr-o buna zi, inainte de a ajunge prea batran pentru a se mai putea bucura de statutul de parinte.

Astazi, Sir Elton John, autodeclarat homosexual, este casatorit cu David Furnish si au impreuna un copil, Zachary Jackson Levon Furnish-John, pentru care au apelat la o mama-surogat.

"Tears in Heaven" - Eric Clapton

Tears in Heaven nu este o melodie tocmai fericita scrisa pentru un copil. Artistul a scris piesa si a dedicat-o fiului sau, Conor, care a murit in urma unui accident tragic, la varsta de 4 ani, dupa ce a cazut de la etajul 53 al unei cladiri din New York.

Piesa a fost scrisa in memoria baietelului si a impresionat atat de tare, incat a primit mai multe premii Grammy.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parinti celebri Muzica copii

Articole recomandate

Citeste si despre