8 trucuri sa-ti faci timp pentru sport

/ / Modificat: 2013-09-12
8 trucuri sa-ti faci timp pentru sport

sport_mamici

Sportul este primul taiat de pe lista activitatilor de placere atunci cand esti proaspata mamica. Timpul pentru propria persoana este limitat, iar atunci cand gasesti putin timp de relaxare preferi sa dormi sau sa mergi la salon pentru a te aranja. Noi te invatam cum sa gasesti loc sportului in viata ta!

Plimbarea cu bebelusul in carucior

Pune micutul in carucior si iesi la plimbare cu el prin parc. In acest fel, impusti doi iepuri deoadata pentru ca faci si ceva miscare si il scoti si pe cel mic la aer.

Alearga cu bebelusul in spate

Pune bebelusul intr-un sling sau intr-un ham si mergi la alergat cu el. Este bine sa faci acest lucru dimineata. Evident ca viteza va fi ceva mai mica si poate si miscarile mai putin agresive, dar tot miscare fizica se numeste.

Pune-l pe tatic sa stea cu bebelusul

Daca ai vointa si chiar iti doresti sa faci sport, atunci poti ruga taticul sa aiba grija de bebe de 2 ori pe saptamana, cate o ora astfel incat sa poti merge la sala.

Profita de somnul de pranz al micutului

In cazul in care timpul chiar nu iti permite sa iesi din casa si sa mergi la sala, atunci iti poti face antrenamentele zilnice de pe dvd sau la aparatele de fitness pentru acasa in timp ce bebelusul doarme la pranz.


inot_mentinere_corp_tonifiat

Sacrifica pauza de pranz de la serviciu pentru a face sport

Nu trebuie sa faci acest lucru zilnic. Macar o data sau de 2 ori pe saptamana. Multe companii ofera acces la sala angajatilor chiar in incinta lor, ceea ce face ca timpul pierdut sa fie minim. Chiar daca nu beneficiezi de acest avantaj, tot poti sa iesi la o plimbare prin imprejurimi, ca sa iti mai pui oasele in miscare.

Mergi la sali de sport dedicate mamicilor si bebelusilor

O alta solutie este sa cauti o activitate fizica care sa-ti placa si care sa fie flexibila, astfel incat sa iti permita sa iei bebelusul cu tine.

Multe sali de sport au implementat programe speciale pentru mamici alaturi de bebelusi. In felul acesta aveti de beneficiat amandoi si nici nu poti spune ca a trebuit sa sacrifici timp pentru sport. Face parte din ingrijirea bebelusului.

Alege vacante "active"

Atunci cand iti programezi vacantele, alege destinatii de care sa profiti pentru a face sport. De exemplu, muntele si drumetiile sunt cele mai bune alegeri in acest sens. Macar in vacanta sa faci sport!

Fa sport cu prietenele

De ce sa va intalniti in oras numai sa mancati sau beti? Puteti sa va dati intalnire si la o sala de sport sau la o alergare in parc.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sport mamici Activitate fizica femei

Articole recomandate

Citeste si despre