4 activitati casnice pentru o silueta de vis

/ / Modificat: 2017-01-05
4 activitati casnice pentru o silueta de vis

Programul incarcat nu iti permite sa ai grija de silueta? Daca da, afla ca nu este nevoie sa mergi la sala pentru a scapa de kilogramele in plus: treburile din casa si din jurul acesteia te ajuta sa slabesti! Descopera, in continuare, care sunt cele mai eficiente activitati pentru o silueta de vis!

Zugravirea peretilor exteriori

Daca locuiesti la casa si intentionezi sa ii oferi locuintei tale o noua infatisare, afla ca zugravirea peretilor exteriori te poate ajuta sa arzi, intr-o singura ora, circa 435 de calorii! La fel de utila se va dovedi si aranjarea, in stive, a lemnelor de foc.

Indepartarea zapezii din fata casei

Pe timp de iarna, se poate intampla sa descoperi, in fata casei, troiene de zapada care te impiedica sa iti parasesti locuinta sau sa iti scoti automobilul din curte. Singura varianta - aceea de a indeparta nametii - iti poate sculpta trupul: o ora de munca sustinuta te ajuta sa scapi de aproximativ 395-408 calorii.

In restul anotimpurilor, poti elimina la fel de multe calorii daca tai lemne pentru foc timp de o ora.

Gatitul

Chiar daca nu este intotdeauna placut sa robotesti in bucatarie dupa o zi incarcata, vestea cea buna este ca gatitul te poate ajuta sa elimini o parte dintre caloriile acumulate peste zi. Astfel, activitatile sustinute, de tipul framanatarii aluatului sau a batutului albusurilor spuma, ard intre circa 168 su 348 de calorii pe ora, in functie de efortul depus.

Curatenia temeinica

Cel putin o data pe saptamana, te vezi nevoita sa cureti gresia si faianta, sa speli cada sau cabina de dus, sa dai cu aspiratorul, sa stergi praful, etc. Insa curatenia temeinica te ajuta sa elimini intre 220 si 250 de calorii intr-o ora - un motiv suficient de bun pentru a te pune pe treaba!

Autor: Dana Saporan

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Calorii Silueta Silueta mamici

Articole recomandate

Citeste si despre