Ce spun mamele vs. ce inteleg tatii

/ / Modificat: 2014-11-13
Ce spun mamele vs. ce inteleg tatii

Taticii tind sa aiba o perceptie proprie absolut interesanta la mesajele pe care le transmit verbal mamicile. Desi multe dintre replicile sau lucrurile pe care acestea le spun taticilor nu au subintelesuri si sunt mai mult decat clare, taticii inteleg cam... ce vor ei!

Iata cateva dintre cele mai interesante, dar si amuzante ganduri sau mesaje pe care le percep taticii atunci cand mamicile vorbesc cu ei!  

Mama spune: Sunt atat de obosita! Ma duc sa ma arunc direct in pat!

Taticul intelege: Este semnalul pentru "este timpul sa ne iubim si noi, in sfarsit"; pana isi termina jocul video, berea sau de scanat mediul virtual si ajunge in pat, constata ca nu era un indiciu, ci un avertisment ca "nu am chef de nebunii in seara aceasta".

Mama spune: Este timpul pentru somn, copii!

Taticul intelege: Este randul meu sa ii culc, deci, este, de fapt, timpul pentru plansetele, tipetele si razgaielile care se repeta mereu cand incerc sa ii adorm.  

Mama spune: Simt ca am fost o mama rea astazi!  

Taticul intelege: Are nevoie sa fie laudata putin si nu stie cum sa imi zica; hmm, este timpul sa gasesc niste motive puternice prin care sa ii demontez perceptia, altfel, s-ar putea sa fiu eu cel care voi lua in grija copilul, in viitor.  

Mama spune: Am nevoie de o baie relaxanta cu multa spuma!  

Taticul intelege: Si de mine langa ea, in cada; sunt gataaa!

Mama spune: Am dat 200 de lei pe sticla ta de scotch!

Taticul gandeste: Super! (Taticule, era un repros ca ai cam "subtiat" bugetul familiei, nu o lauda!)

Mama spune: Am dat 200 de lei pe salopeta de iarna a bebelusului!

Taticul gandeste: Ceeee? Pe bune?!?! Maine o sa dam 100 de lei pe o suzeta! Cu banii acestia, imi luam un incarcator de smartphone pentru masina, cumparam si salopeta si imi mai ramaneau si bani pentru iesit la un meci de fotbal, cu baietii!  

Mama spune: Poti sa te uiti la copii pana imi pun un pahar cu apa?

Taticul gandeste: Sigur ca pot! Unde ar putea sa plece?!  

Mama spune: Sora mea a nascut un baietel. Vrei sa vezi cum arata?

Tatal gandeste: inca un copil in familie, inca un cadou sub bradul de Craciun, inca un copil care vrea sa se joace cu mine cand mergem in vizita... copii peste tot in viata mea!

Mama spune: Camelia si Adrian au devenit parinti! Au o fetita! Nu-i asa ca e grozav?

Tatal gandeste: La naiba! Inca unul dintre baieti care nu va mai putea iesi la bere in serile de vineri, din cauza scutecelor.  

Mama spune: Sora mea a nascut o fetita. Are 3.4 kg, 50 de cm, este Capricorn, seamana cu mama si a fost nevoie de cezariana. Am si poza, vrei sa o vezi?

Tatal gandeste: Ce s-a intamplat? Ai zis ceva?!

Mama spune: M-a innebunit copilul astazi! Vino mai repede acasa!  

Taticul, aflat pe picior de plecare de la serviciu, gandeste: Hmmm, voiam sa las pe maine terminarea raportului aluia, dar mai bine il fac acum. Pai vorba aia, nu se spune sa nu lasi pe maine ce poti face astazi?!  

Mama spune: Poti sa speli si tu bebelusul la fundulet si sa ii schimbi scutecul? Trebuie sa raspund neaparat la mailul acesta!

Taticul NU mai gandeste!

Mama spune: Tati, Victor este pedepsit pentru ca a aruncat pe jos suzeta! Nu mai are voie sa o foloseasca astazi!  

Tatal gandeste: Doar atat?!?! Ce ar fi sa il pedepsesti ducandu-l la maica-ta? Am nevoie de o pauuuuza!!  

Mama spune: Mai vreau un copil! Ce zici?  

Tatal gandeste: Sigur, nu am atins deja recordul de scutece schimbate, numarul de nopti nedormite si plansetele interminabile. Sa plusam, zic!

Mama spune: Da-i si tu sa manance, te rog! Trebuie sa intind rufele din masina!

Tatal gandeste: Or exista oare articole pe net despre cum sa hranesti copilul in timp ce joci Need for Speed?!?! Trebuie sa dau un search pe Google, doar trebuie sa fim parinti multifunctionali in epoca moderna.

Mama spune: Bebe vrea sa se joace cu tine!  

Tatal gandeste: si eu vreau sa ma "joc" cu tine, mami. Randul meu cand este?!

Ce alte lucruri crezi ca mai gandesc barbatii la replicile si lucrurile pe care le spun mamicile? De cate ori te-ai auzit spunandu-i partenerului tau ca "una zici si alta faci!"? Spune-ne exemplele tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parinti Experienta parinti

Articole recomandate

Citeste si despre