Zambet mai alb cu pana la 8 nuante, printr-o metoda 100% sigura si eficienta

/ / Modificat: 2015-10-22
Zambet mai alb cu pana la 8 nuante, printr-o metoda 100% sigura si eficienta

Miercuri, 21 octombriefarmacia Sensiblu din Baneasa Shopping City a fost gazda unui eveniment in care brandul iWhite Instant a oferit sfaturi despre cum poti sa obtii un zambet stralucitor, de vedeta, in doar 20 de minute.

La eveniment, s-a alaturat si Elena Gheorghe care a sustinut o sesiune speciala de autografe si a povestit cum ne putem bucura de un zambet alb si stralucitor in fiecare zi.

iWhite Instant este o gama revolutionara de produse pentru albirea profesionala a dintilor, foarte usor de folosit chiar la tine acasa, dovedita clinic ca fiind 100% sigura si eficienta

Disponibil exclusiv in farmaciile Sensiblu, tratamentul pentru albirea dintilor, iWhite Instant contine: un kit cu 10 benzi umplute cu un gel activ de albire destinat pentru 5 folosiri, pasta de dinti si apa de gura.

Kitul pentru albirea profesionala a dintilor iWhite Instant nu contine peroxid de hidrogen (apa oxigenata) substanta care in anumite cantitati poate provoca sensibilitate sau dureri la nivelul dintilor si al gingiilor.

Tratamentul contine 10 benzi moi, flexibile si de marime universala. Acest tratament destinat folosirii acasa garanteaza dinti mai albi cu pana la 8 nuante, dupa doar 20 minute de utilizare zilnica. Pentru rezultate uimitoare, benzile pot fi folosite timp de 5 zile consecutiv sau de fiecare data cand consideri ca este necesar. Benzile sunt deja umplute cu gel si sunt igienic ambalate. 

Pasta de dinti iWhite Instant albeste dintii in profunzime datorita micro-cristalelor ce ajuta la redobandirea culorii naturale a dintilor, cu ajutorul tehnologiei de dizolvare a petelor si de albire in profunzime. In plus, pasta reface smaltul dintilor si lupta impotriva aparitiei tartrului, a placii sau a cariilor.

Apa de gura iWhite Instant are efect vizibil de stralucire, chiar dupa prima utilizare (datorita particulelor blue-covarine), dar si efect de albire in profunzime (daca este folosit zilnic). De asemenea, apa de gura ajuta la indepartarea placii, ofera prospetime, fortifica dintii. NU contine alcool. 

In 2014, iWhite Instant a castigat premiul pentru cel mai INOVATOR produs al anului, pus in joc la Targul European Healthcare de la Cannes.  

Vino in farmaciile Sensiblu si descopera ce poate face iWhite Instant pentru zambetul tau!

https://www.facebook.com/iwhiteromania

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre