Vara aceasta se poarta scurt!

/ / Modificat: 2016-05-19
Vara aceasta se poarta scurt!

Piele cu aspect uniform, fara vene "in panza de paianjen”

Se apropie vara, sezonul in care tinutele sunt mai lejere si ne expunem pielea mai mult decat in alte anotimpuri. Aspectul neplacut al venelor superficiale produce adeseori disconfort si poate ingreuna alegerea hainelor potrivite.

Venele superficiale sunt mici vase de sange aflate la suprafata pielii, de culoare rosiatica sau albastruie. Similare varicelor profunde, insa mult mai mici in diametru si impalpabile, acestea pot sa apara pe fata, abdomen si, cel mai adesea, pe picioare.

Cauzele comune ale aparitiei lor sunt fie mostenirea genetica, fie presiunea aplicata in anumite zone, precum masajul prea intens, statul pe scaun ore intregi, practicarea sporturilor care implica sarituri sau inaintarea in varsta, sarcina, expunerea la soare. in urma acestor presiuni, peretii vaselor de sange devin mai fragili, ducand intr-un final la aparitia capilarelor sparte.

Remescar Varice Superficiale este un dispozitiv medical sub forma de crema, cu rezultate dovedite clinic, de vindecare si prevenire a aparitiei venelor „in panza de paianjen”. Acesta actioneaza prin formarea unei bariere la suprafata si in jurul zonei afectate, ce protejeaza pielea de radicalii liberi si accelereaza procesul de vindecare. In plus, intareste vasele de sange, prevenind formarea de noi vene in „panza de paianjen” si hidrateaza pielea, oferind un aspect catifelat, cu mai putine imperfectiuni.

Multumita formulei sale unice, pe baza de cristale care schimba modul iin care se reflecta lumina, Remescar Varice Superficiale reduce decolorarea vasculara cauzata de venele „in panza de paianjen”, iar prin ingredientele active, precum acidul hialuronic si fosfolipide, imbunatateste circulatia si duce la repararea tesuturilor venelor fragile.

REMESCAR_Varice

Pentru cele mai bune efecte, a se folosi de 2 ori pe zi, timp de 2-3 luni, prin masarea usoara a zonelor afectate, pana la absorbtia completa. Studiile clinice au demonstrat ca, folosit pentru o perioada de 3 luni, pielea afectata de varicele superficiale isi imbunatateste textura si aspectul cu pana la 51%.

Si, pentru ca vara este sezonul fustelor si al rochitelor, REMESCAR te invita sa accepti provocarea: "Vara aceasta, poarta scurt!". Intra pe https://goo.gl/DPFHYM , descopera ce croieli ti se potrivesc in functie de forma picioarelor si ai sansa sa castigi o rochie semnata de designerul Corina Vladescu si zeci de premii REMESCAR Varice Superficiale.

Pret: 119 lei

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre