Restabileste frumusetea si sanatatea picioarelor tale

/ / Modificat: 2016-09-15
Restabileste frumusetea si sanatatea picioarelor tale

Circulatia normala a sangelui este un factor cheie in mentinerea sanatatii organismului, insa beneficiile sale sunt mult mai extinse. O circulatie buna contribuie si la pastrarea aspectului estetic al pielii, deoarece numai astfel tesuturile pot sa absoarba nutrienti si sa inlature substantele daunatoare.

Insa ce se intampla atunci cand te confrunti cu senzatia de picioare grele, umflate, dureri la nivelul gambelor sau varice? Fiind un efect al circulatiei venoase deficitare, aceste simptome pot avea mai multe cauze, precum un stil de viata nesanatos sau unele dintre obiceiurile noastre zilnice: statul picior peste picior, purtarea tocurilor inalte, a hainelor prea stramte sau a sosetelor care blocheaza circulatia.

Exista mai multe metode prin care putem imbunatati circulatia, cum ar fi adoptarea unui regim alimentar sanatos, prin exercitii fizice sau evitarea articolelor de imbracaminte restrictive. De asemenea, suplimentarea dietei cu Dr. Hart Complex de Diosmina, Hesperidina si Vitamina C este utila pentru persoanele care prezinta disconfort cauzat sau asociat cu circulatia venoasa deficitara.

Dr. Hart Complex de Diosmina, Hesperidina si Vitamina C contribuie la cresterea permeabilitatii capilare si la tonifierea si mentinerea elasticitatii peretilor venosi, prin actiunea componentelor sale:

- Diosmina si Hesperidina sunt doua bioflavonoide puternice, obtinute din citrice, care ajuta la tonifierea venelor varicoase si hemoroidale.

- Vitamina C contribuie la formarea naturala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange.

Mod de utilizare: 1 comprimat de doua ori pe zi, administrat in timpul mesei sau dupa masa, cu o cantitate suficienta de lichid.

Pret: 22.99 lei.

Produsele Dr. Hart se gasesc in farmaciile Sensiblu.

Pentru mai multe informatii accesati:

www.drhart.ro

www.facebook.com/SmartDeLaDrHart

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre