Indragosteste-te mai usor de zambetul jumatatii tale

/ / Modificat: 2016-02-04
Indragosteste-te mai usor de zambetul jumatatii tale

Pasta de dinti SPLAT LOVE albeste, improspateaza respiratia si creste imunitatea cavitatii bucale

Un zambet larg, stralucitor si plin de prospetime poate fi inceputul unei povesti minunate. Insa cum cavitatea bucala ascunde o multime de microbi patogeni, care transforma microflora prezenta aici intr-un mediu ostil pentru smaltul dintilor, zambetul alb si sanatos poate fi periclitat cu usurinta.

Splat_love

Stiati ca exista o pasta de dinti special creata pentru indragostiti? SPLAT LOVE, pasta de dinti fina, rosie, cu o aroma bogata de zmeura si ingredienti activi, are grija zi de zi de sanatatea cavitatii bucale. Aceasta albeste, improspateaza respiratia si creste imunitatea cavitatii bucale, datorita extractului de seminte de Perilla, o planta folosita in bucataria traditionala japoneza, care exercita un efect antiinflamator si previne aparitia si dezvoltarea bacteriilor carigene. 

Particulele abrazive fine ale SPLAT LOVE curata cu grija smaltul, redandu-i stralucirea. Ingredientul special pe baza de lemn dulce este un indulcitor natural si are proprietati antiinflamatorii si de protectie impotriva cariilor. O dizaharida naturala ajuta la mentinerea unei respiratii proaspete pentru un timp indelungat si  previne formarea compusilor volatili sulfurosi, ce cauzeaza mirosul neplacut al respiratiei. Datorita ingredientului cheie pe baza de extract de lemn dulce, care este un antiseptic patentat, pasta de dinti LOVE ofera o protectie eficienta impotriva virusului Herpes. 

love_cafea

SPLAT in colaborare cu ‘"Human Ecology" – Centrul Educational si de Cercetare al Facultatii ecologice din Rusia, a desfasurat un studiu care a aratat ca, in 80% din cazuri, pasta de dinti LOVE are efect in imbunatatirea starii emotionale a celor care o folosesc.

Acest studiu a permis afirmarea ipotezei ca pasta de dinti LOVE creste nivelul endorfinei (hormonal fericirii) din sange. Nu contine fluor.

Efecte demonstrate clinic: 

  • DEODORIZARE - 57,9% 
  • CURATARE - 73,8% 
  • ANTICARII - 61,2% 
  • ANTIINFLAMARE - 72,9% 
  • HEMOSTATIC - 82%
  • ALBIRE - 1 ton in 4 saptamani conform scalei VITAPAN

Pret: 24.99 ron.

Mai multe detalii despre SPLAT LOVE gasiti pe: http://www.zambetesplat.ro, https://www.facebook.com/SplatRomania/?fref=ts  sau in farmaciile Sensiblu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre