Indragosteste-te de senzatia Silan! Bucura-te de prospetime pana la 10 saptamani!

/ / Modificat: 2016-08-01
Indragosteste-te de senzatia Silan! Bucura-te de prospetime pana la 10 saptamani!

Porneste in aceasta vara intr-o calatorie captivanta in lumea parfumurilor alaturi de arome de care te vei indragosti – vei ajunge şi la Marea Mediterana, acolo unde cerul este mereu senin, dar si pe campurile intinse de lavanda, in minunata Provence. Descopera formula imbunatatita a noului Silan ce aduce prospetime hainelor pentru o perioada mai indelungata, de pana la 10 saptamani.

Noua formula Silan are in compozitie capsule parfumate care au rolul de a pastra pretiosul parfum mai mult timp, chiar si dupa ce hainele s-au uscat. Utilizand cele mai avansate tehnologii in materie de dozare si pastrare a parfumului si prospetimii, Silan va asigura hainelor din dulapul tau o aroma proaspata timp de 10 saptamani. Odata ce sunt uscate, cu fiecare atingere sau mutare a hainelor dintr-un loc in altul, acestea vor elibera in aer micro-capsule care degaja un miros fanstastic de prospetime, de care te vei indragosti imediat.

Cea mai recenta inovatie a expertilor Silan se bazeaza pe povestea de succes a conceptului „8 saptamani de prospetime”, lansat in 2014 pentru gama Silan Classic si care, in 2015, a fost modernizat, devenind „8 saptamani de prospetime intensa". Acum, Silan nu numai ca ofera prospetime cu doua saptamani mai mult fata de conceptul anterior, ci si un plus de parfum intens si senzual.

De asemenea, performanta formulei provine din faptul ca are in compozitie o noua generatie de ingrediente emoliente, datorita carora hainele capata o catifelare incredibila, fiind la fel de placute la atingere, precum la miros. Mai mult decat atat, gratie noii formule, Silan ofera cu 20% mai multe spalari decat formula actuala, devenind astfel mult mai economic de utilizat. Un singur litru de Silan poate fi folosit pentru 40 de spalari!

Asadar, cum sa nu iubesti noul Silan? Doar cu un singur capac de balsam la o cantitatea normala de rufe, Silan va proteja fibrele sensibile si va preveni scamosarea acestora, facandu-le moi la atingere, usor de calcat si mai confortabil de purtat. De asemenea, le va improspata cu un parfum imbatabil ce va dura pana la 10 saptamani.

Noua gama Silan iti ofera 8 arome fantastic de proaspete. Astfel, colectia imbunatatita Silan Classic reda esenta prospetimii naturale si, de asemenea, include un nou produs cu parfum de lavanda:

- NOU: Silan Lavender Garden – incanta simtul olfactiv cu un parfum fascinant de lavanda, care te indeamna sa visezi la intinsele campuri mov din Provence.

- Silan Mediterranean – reda prospetimea unei minunate plimbari de dimineata

- Silan Fresh Spring – suprinde prospetimea unei gradini de primavara, care tocmai a innverzit

De asemenea, noua colectie Silan Aromatherapy cuprinde cinci arome florale care vor stimula simturile multumita uleiurilor esentiale rare din nectar floral. Acestea sunt inspirate din culturi din intreaga lume si sunt combinate cu uleiuri esentiale de parfum ce au rol in ingrijire si care, totodata, au un parfum intens. Cu siguranta, Silan Aromatherapy te va transpune intr-o alta lume:

- Silan Aromatherapy Orange Oil and Magnolia – incearca efectul relaxant al uleiului de portocale si magnolia

- Silan Aromatherapy Rose Oil and Peony – lasa-te purtat de magia senzuala a uleiului de trandafir şi de bujor

- Silan Aromatherapy Citrus Oil and Frangipani - incanta-ţi simţurile cu parfumul ispititor al uleiului de citrice si frangipani

- Silan Aromatherapy Patchouli Oil and Lotus - lasa-te invaluit de fascinanta senzatie a uleiului de paciuli si lotus

- Silan Aromatherapy Jasmine Oil and Lily - incearca parfumul delicat al uleiului de iasomie si crin

Noua gama Silan este disponibila pe piata alaturi de gama existenta Silan Sensitive, cu un design fresh, usor alungit, care sa reflecte noul concept inovator Silan. Inovatia Silan se bazeaza pe zeci de ani de expertiza a brandului si promite o noua experienta si mai intensa, printr-o prospetime de lunga durata, de pana la 10 saptamani de la spalare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre