Importanta unui aport corect de Vitamina D

/ / Modificat: 2016-01-14
Importanta unui aport corect de Vitamina D

Vitamina D este unul dintre cei mai importanti aliati pe care corpul nostru ii foloseste impotriva diabetului, bolilor osoase (ostoporoza, rahitismul), afectiunilor tiroidiene, bolilor de inima sau depresiei. 

In mod normal, vitamina D este produsa natural de organism sub actiunea directa a razelor solare, insa pe timp de iarna, sinteza acesteia scade, avand efecte directe si asupra imunitaţii. Desi este esentiala in sanatate, carentele de vitamina D afecteaza aproximativ 30% din populatia Romaniei. 

Pentru ca sursele de Vitamina D pe timp de iarna sunt destul de restranse, cel mai eficient mod  de a suplimenta aportul acestei vitamine o reprezinta Ultra Vitamina D in doza optima pentru sanatate 1000UI per tb.

Produsul este recomandat tuturor celor care prezinta simpoteme asociate lipsei de Vitamina D, precum rezistenta scazuta la infectii, dureri osoase, fragilitatea parului, afectiuni tiroidiene, obezitate, diabet zaharat.

De asemenea, Ultra Vitamina D se recomanda si persoanelor varstnice (modificarile din structura pielii aparute in urma imbatranirii determina scaderea sintezei de vitamina D), dar si persoanelor cu ten mai inchis (nivelul crescut de melanina determina scaderea sintezei de vitamina D).

Ultra Vitamina D se gaseste in farmacii, la pretul de 28 de lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre