Distractie fara griji sub soare cu NIVEA Sun Kids

/ / Modificat: 2016-08-12
Distractie fara griji sub soare cu  NIVEA Sun Kids

Momentele petrecute la malul marii, pe o pajiste langa rau sau pe marginea piscinei sunt, intr-adevar, experiente mult visate ale zilelor de vara. insa, daca esti mamica, grija protejarii eficiente a micutului impotriva soarelui arzator ocupa uneori locul clipelor de relaxare.

Stim ca aplicarea cremei pe pielea celor mici poate fi o adevarata provocare. Dar este foarte important sa o protejezi!

De aceea, NIVEA Sun transforma necesitatea protejarii pielii intr-un ritual distractiv! Fie ca se joaca in nisip, alearga pe plaja sau se balaceste in apa, spray-ul colorat de protectie solara de la NIVEA SUN Kids cu SPF 50+ ii asigura protectie avansata, in timp ce pielea copilului devine vizibil colorata.

Unde coloreaza... protejeaza!

Special destinat pielii sensibile a copiilor, spray-ul colorat de protectie solara de la NIVEA SUN Kids cu SPF 50+ protejeaza eficient impotriva razelor UVA/UVB, chiar si in timpul balacelii, fiind rezistent la apa. Cum puiutul tau este fascinat de mare si ar sta numai in apa, stim ca uneori aplicarea protectiei solare pe pielea acestuia poate fi o adevarata provocare. De aceea, in momentul aplicarii, emulsia are o culoare albastra, extrem de atractiva pentru micut, iar atunci cand devine alba, stii ca este timpul sa o reaplici, pentru maxima siguranta.

Produsul ofera protectie imediata şi are o rezistenta la apa de lunga durata pentru ca micutul tau sa se bucure, fara griji, de soare, oriunde ar fi.

Pret recomandat: 44.10 RON (200 ml, SPF 50+).

Pentru mai multa distractie in apa, protejeaza pielea micutului tau cu lotiunea ultra rezistenta la apa NIVEA SUN Kids Swim&Play cu SPF 50+. Potrivita atat pentru fata, cat si pentru corp, crema cu Dexpanthenol ajuta la calmarea şi protejarea barierei naturale a pielii şi permite o expunere mai indelungata şi mai sigura in timpul distractiei in apa. Aplic-o in mod repetat si nu-ti face griji, lotiunea reduce riscurile alergiilor induse de razele UV.

Pret recomandat: 38.03 RON (150 ml, SPF 50+).

Indiferent de protectia pentru care vei opta, ai grija sa aplici in mod repetat o cantitate generoasa de produs pentru a asigura copilului eficienta maxima si protectie constanta impotriva razelor UVA/UVB.

Chiar daca pielea micutilor este protejata corespunzator, ai grija sa incluzi in geanta de plaja ochelarii de soare, palaria si tricourile lejere pentru a le oferi protectie sporita!

Pentru siguranta copilului tau alege NIVEA Sun Kids si...have fun under the sun!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre