Crema de fata cu aur si argint de la VivaNatura - luminozitate si prospetime pentru tenul tau

/ / Modificat: 2016-05-19
Crema de fata cu aur si argint de la VivaNatura - luminozitate si prospetime pentru tenul tau

Cu trecerea timpului, organismul tinde sa produca mai putin colagen, iar expunerea zilnica la poluare, radiatii solare sau stres deterioreaza bariera naturala de protectie, ducand la reducerea elasticitatii si deshidratarea pielii.

Pe zi ce trece tenul capata un aspect obosit si tern, dar, poate fi din nou vibrant, proaspat si revitalizat cu o rutina de ingrijire pe baza de ingrediente antioxidante, care sa-l protejeze constant de factorii daunatori.

Crema de fata pentru ten normal si sensibil cu aur si argint de la VivaNatura imbunatateste textura si aspectul pielii, fiind conceputa pentru a oferi luminozitate si elasticitate, prin reducerea pierderii de apa din epiderma si stimularea sintezei de colagen.

Ingredientele active precum uleiurile presate la rece (migdale dulci, samburi de struguri, masline, susan, germeni de grau, abisinian, argan, meadowestolide), Aloe vera, untul de shea, acidul hialuronic, argintul, aurul si platina hidrateaza, regenereaza si tonifica epiderma, oferindu-i protectie impotriva radiatiilor UV prin proprietatile antioxidante si antiaging.

Acidul hialuronic reface colagenul si elastina, hidrateaza in profunzime, mentinand astfel supletea, elasticitatea si tonicitatea epidermei.

Uleiul abisinian are puternice efecte hidratante si emoliente, fara a lasa tenul incarcat și gras;

Meadowestolide (extract de Limnanthes alba) este un produs 100% natural, cu certificare ECOCERT, recunoscut pentru imbunatatirea semnificativa a starii de hidratare a pielii, avand efect antiaging;

Aurul si platina combat lipsa de vigoare a pielii, oferind luminozitate;

Argintul este un puternic antibacterian, antifungic, dezinfectant, antioxidant, analgezic, antiinflamator si cicatrizant, cu un grad mare de asimilare in celule, reprezentand si o buna bariera impotriva radiatiilor UV.

Produsele VivaNatura se pot cumpara din plafare, magazine naturiste, din reteaua DM, precum si pe www.vivanatura.ro.

Pentru mai multe informatii accesati:

www.vivanatura.ro

www.facebook.com/VivaNatura-334877483263356/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre