Activia te provoaca: adauga stare de bine in cosul tau de cumparaturi!

/ / Modificat: 2015-10-12
Activia te provoaca: adauga stare de bine in cosul tau de cumparaturi!

Stiati ca in fiecare an o persoana consuma aproape o tona de alimente? Cam cat cantareste o masina. Sistemul tau digestiv este supus unui mare efort in fiecare zi! De aceea, e important sa ai grija de el si sa-i dai o mana de ajutor pentru a digera toata aceasta cantitate.

Cristian Margarit, consultant in nutritie, spune ca un sprijin important pe care il putem oferi sanatatii noastre digestive este sa acordam atentie sporita modului in care facem cumparaturi: "Pentru a nu ne trezi ca sau in situatii de tip este recomandat sa folosim o lista de cumparaturi. Planificarea si organizarea cumparaturilor si meselor duce la un control mai bun asupra calitatii alimentelor, la reducerea risipei, la economii importante si mai ales la un stil de viata echilibrat pe termen lung."

Cand te simti bine se vede in fiecare lucru pe care il faci. Iar sanatatea digestiva este foarte importanta. Activia revine in aceasta toamna cu o noua provocare: adauga starea de bine in cosul de cumparaturi, consuma Activia zilnic, timp de 14 zile si, daca nu esti multumita, primesti banii inapoi.

Campania "Provocarea Activia. Multumita sau banii inapoi" se deruleaza intre 1 octombrie si 30 noiembrie 2015. In aceasta perioada, Activia isi propune sa te ajute sa iti imbunatatesti sanatatea digestiva si sa te bucuri de o stare de bine. Si pentru ca totul porneste de la alegerile pe care le faci, Activia te invita sa intri in comunitatea femeilor extraordinare de pe platforma www.activia.ro/provocareaactivia/ si sa contribui la crearea hartii starii de bine. 

Tot aici te asteapta jocul interactiv "Pune starea de bine in cosul tau" care simuleaza experienta unei sesiuni de cumparaturi. Daca participi la oricare dintre cele doua provocari si ai achizitionat cel putin un produs Activia, ai sansa de a castiga cosul zilnic de cumparaturi in valoare de 100 lei.

Succesul este suma alegerilor tale de zi cu zi. Tu ce pui in cosul de cumparaturi pentru o stare de bine pe termen lung?

Studii recente arata ca iaurtul probiotic ajuta nu doar la mentinerea sanatatii digestive, la scaderea riscului de diabet si de boli cardiovasculare sau la scaderea in greutate*, ci poate imbunatati si starea emotionala**. 95% din cantitatea de serotonina din corp - popular numita hormonul fericirii – este produsa in sistemul nostru digestiv.

"In functionarea sistemului digestiv, flora intestinala are un rol important. Datorita continutului de bacterii lactice active, iaurtul, mai ales cel probiotic, ajuta la mentinerea sau refacerea florei intestinale, pentru ca sistemul digestiv sa functioneze corect. Consumul zilnic de iaurturi probiotice este esential, nu doar ca sursa de bacterii vii, dar si pentru alti nutrienti importanti." declara Prof. Dr. Dan L. Dumitrascu, Presedintele Societatii Romane de Gastroenterologie si Hepatologie.

Activia este marca aleasa de consumatorii din toata lumea drept iaurtul numarul 1***. In urma unei evaluari nutritionale complexe a tuturor iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutritie din Romania recomanda consumul zilnic de iaurt probiotic Activia, ca parte a unei alimentatii echilibrate. De 25 de ani, Activia pune sanatatea digestiva pe lista de prioritati a consumatorilor si specialistilor din toata lumea, sustinand alegerea unui stil de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata, miscare si gandire pozitiva.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre