20 ani de ingrijire cu unguentul de galbenele din Ardeal

/ / Modificat: 2016-01-28
20 ani de ingrijire cu unguentul de galbenele din Ardeal

Stiti deja ca pielea tenului si cea a mainilor este cea mai expusa, fiind afectata de diferiti factori de mediu, dar si de anumite actiuni zilnice, precum o curatare agresiva cu apa fierbinte, detergenti sau sapunuri dure, mici zgarieturi sau arsuri accidentale. Tocmai de aceea este esential sa o hidratam folosind creme ce restabilesc sanatatea si elasticitatea pielii.

Cu peste 20 de ani de experienta in valorificarea proprietatilor curative ale plantelor, Ceta Sibiu a gasit solutia pentru o piele frumoasa folosind proprietațile calmante si regenerative ale galbenelelor. Au aparut astfel unele dintre cele mai apreciate si cunoscute produse din Romania:

CETA_crema_de_maini

  • Crema tip balsam cu extract total de galbenele (unguentul nostru de galbenele) este unul dintre cele mai apreciate unguente, fiind un remediu ideal pentru tenul normal sau uscat, dar si pentru masaj. Ajuta in tratarea pielii uscate și crapate, a degeraturilor, avand o actiune antiinflamatoare, nutritiva si antiseptica. Dupa folosirea lui, pielea se regenereaza, fiind activata circulatia sangvina, iar echilibrul pielii este asigurat de un strat protector care mentine sanatatea pielii. 
  • Crema de maini extrahidratanta cu galbenele si fosfolipide este pregatita folosind tehnologia moderna si proprietatile vindecatoare ale plantelor traditionale romanesti. Astfel rezulta o compozitie unica, in care fosfolipidele, esentiale sanatatii pielii, se imbina cu actiunea cicatrizanta si antioxidanta a galbenelelor. Pielea mainilor se repara, devine moale si fina, iar hidratarea ramane chiar si dupa spalare. 

Produsele Ceta Sibiu se gasesc in magazine naturiste, farmacii si hypermarket-uri.

Pentru mai multe informatii accesati:

www.ceta-sibiu.ro 

www.facebook.com/CETASIBIU/ 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre