Un nou magazin ECCO in Iulius Mall Cluj

/ / Modificat: 2009-07-23
Un nou magazin ECCO in Iulius Mall Cluj





 

Producatorul de incaltaminte ECCO a deschis cel de-al treilea magazin din Cluj-Napoca in Iulius Mall, la parter. Pe o suprafata de 87 de metri patrati, ECCO pune la dispozitia clientilor sai un nou magazin premium pentru copii, femei si barbati.

Referitor la extinderea retelei de magazine ECCO, Victor Tighinean, Director General ECCO, declara: “Primul magazin ECCO din Romania s-a deschis in Cluj-Napoca, in 2004, si s-a bucurat de un real succes. Suntem bucurosi ca putem veni in intampinarea clientilor nostri cu cel de-al saptelea magazin care isi asuma aceeasi promisiune cu care si-a obisnuit clientela, si anume aceea de a gasi la noi cei mai confortabili pantofi.”

“Desi anul 2009 nu este un an favorabil pentru majoritatea companiilor, am ales sa avem o strategie de business extrem de activa. De aceea, pana la sfarsitul acestui an, ECCO va mai deschide alte cinci magazine, intre care primele doua magazine ECCO Kids din Romania, in cele mai mari centre de retail din tara: Baneasa Shopping City, Cotroceni Park si Sun Plaza, acoperind astfel toate zonele capitalei”, completeaza Victor Tighinean. Magazinele ECCO Kids au la baza un concept dedicat exclusiv copiilor.

Magazinul este decorat in stilul noului concept ECCO - ARENA. Conceptul reprezinta o reflexie clara a designului scandinav si a atributelor brandului ECCO - inovatie, confort si calitate.

ECCO este un pionier in tehnologia bazata pe injectia directa. Principalul avantaj al acestei tehnologii este obtinerea unei talpi mult mai usoare. In acest proces, poliuretanul lichid este injectat intr-o matrita care imita forma anatomica a piciorului. Prinderea talpii se face la exterior.  Aceasta tehnologie unica, care garanteaza confort, flexibilitate si calitate incomparabile pentru fiecare pantof in parte, este semnatura ECCO.

ECCO este singurul producator de incaltaminte din lume care controleaza procesul de productie, de la selectarea materiei prime si pana la livrarea produselor in punctele de vanzare.  

Filozofia marcii ECCO este ca incaltamintea trebuie sa se adapteze piciorului si nu invers.  

Misiunea ECCO este sa ofere incaltaminte confortabila, cu stil si de calitate superioara.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre