Tinute care complimenteaza silueta unei proaspete mamici

/ / Modificat: 2009-04-23
Tinute care complimenteaza silueta unei proaspete mamici





 

Chiar daca nu credeai ca exista asa ceva, sunt foarte multe tinute care complimenteaza silueta unei proaspete mamici. Mamicile au o multime de treaba in primele luni de dupa nasterea bebelusului, ca sa se mai preocupe de tinuta vestimentara. Nu este nimic in neregula insa sa incerce sa se imbrace in continuare cu stil si potrivit cu noua silueta, chiar daca nu dorm noptile si abia isi vad capul de treaba.

Trebuie tinut seama ca o tinuta sexy trebuie sa acopere acele parti problema si sa puna in valoare calitatile. Pentru rochii, o taietura simpla, un decolteu nu prea adanc, pe rotund, atrage atentia spre chip si departe de zona abdomenului.

Costumele-taior cu jachete mai lungi si pantaloni lejeri camufleaza acceasi zona care le da batai de cap mamicilor.

Fustele scurte trebuie evitate – cele mai potrivite sunt cele imediat sub genunchi.

In ceea ce priveste bluzele, cele mai "ingaduitoare" cu silueta unei noi mamici sunt cele gen tunica, care ascund burtica. Tricourile lalai sau camasile cu cateva numere mai mari pot fi inlocuite cu bluze "empire", cu taietura imediat sub sani.

In ceea ce priveste culorile, acestea pot alese in functie de tenul si culoarea parului, insa trebuie avut grija sa fie culori vesele, feminine, care iti imbunatatesc starea de spirit.

Orice tinuta ai alege sa porti, trebuie sa te asiguri ca poti sa-ti alaptezi cu usurinta copilul – decolteurile complicate fac dificila purtarea unui sutien de alaptat, asa ca incearca sa alegi decolteuri clasice.

Alexandra Ilie



Redactor Copilul.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre