Pantofi la moda in sezonul toamna-iarna 2011/2012

/ / Modificat: 2017-01-10
Pantofi la moda in sezonul toamna-iarna 2011/2012

Cataramele, sireturile, tocurile groase, pielea de caprioara sau reptila, dar si satinul sunt doar cateva dintre cele mai reprezentative lucruri care stau la baza pantofilor din sezonul toamna-iarna 2011/2012.

In ceea ce priveste gama de culori, te poti indrepta catre alb, negru, culori metalice, visiniu, albastru si violet inchis, bej, kaki sau rosu. Pentru ca este totusi vorba despre pantofi de toamna, culorile trebuie sa fie cat mai inchise.

Materialele de baza din care vor fi confectionati pantofii din sezonul urmator sunt pielea de reptila (de sarpe in special), cea de caprioara, lacul sau satinul. In plus, dantela va fi si ea la mare cautare, mai ales pentru evenimentele deosebite.

Jason Wu, Donna Karan sau Emilio de la Morena si-au bazat colectiile pe incaltari din satin, extrem de rafinate, elegante si pretentioase. Alege astfel de pantofi doar pentru evenimentele de seara, la care tinuta eleganta este necesara.

Balmain, Christian Dior si Alexander McQueen promoveaza pantofii si cizmele cu sireturi interminabile. Aceste incaltari sunt destinate in special iesirilor in club.

Daca esti o fana a cataramelor, trebuie sa stii ca Emilio Pucci, Luis Vuiton sau Etro sunt doar cativa dintre creatorii care le-au introdus in colectiile lor.

Fendi, Michael Kors si Rag&Bone au promovat pantofii cu tocul gros, in timp ce Marc Jacobs si Etro au optat pentru pantofii purtati cu sosete, acestia fiind revelatia acestui sezon.

Pantofii din lac sunt fac si ei parte din colectiile moderne si au aparut in prezentarile unor designeri precum Marc Jacobs, Chloe sau Victor & Rolf.

Autor: Corina Petrea

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Toamna Iarna

Articole recomandate

Citeste si despre