Top 10 tendinte de frumusete pentru mamici in 2015

/ / Modificat: 2015-02-04
Top 10 tendinte de frumusete pentru mamici in 2015

Anul 2015 a venit cu propriile sale tendinte de frumusete pentru mamici. Acum este momentul ideal sa iti descoperi noi pasiuni in aria vestimentatiei si a machiajului, dar si sa incerci lucruri noi de dragul imaginii tale. Afla ce va fi in voga anul acesta si cum poti sa mentii un look incantator, indiferent de bugetul de care dispui.

Fii o mamica radianta si increzatoare in fortele proprii, exact asa cum ai visat intotdeauna! Designerii iti propun sa incerci nuante noi si sofisticate in tinutele tale si in machiaj, dar si sa inveti sa fii propriul tau consilier de imagine.

Urmatoarele tendinte de frumusete in anul 2015 te vor surprinde cu siguranta foarte placut!

mama la moda

Buzele in nuanta marsala

Culoarea anului 2015 a fost desemnata oficial: numele ei este marsala si reprezinta o combinatie calda de rosu si maron, o culoare pamantie care emana eleganta, maturitate si naturalete in acelasi timp.

Un ruj in aceasta nuanta fermecatoare va fi cu siguranta elementul-cheie in trusa ta de machiaj: nu este doar in voga, ci si compatibila cu majoritatea tonurilor ale pielii. In plus, se potriveste perfect femeilor mature, care au atins o stabilitate in viata. Machiaza-ti buzele in culoarea anului si vei cu siguranta o mamica in pas cu moda anul acesta!

ruj marsala

Impletiturile

Impletiturile au fost tendinte principale in coafarea parului pe tot parcursul anului 2014 si continua sa fie in voga si in 2015. Cozile impletite nu mai sunt doar pentru fetite (care au dezvoltat o adevarata pasiune pentru ele, fiind purtate de faimoasele printese Elsa si Anna din productia de succes "Frozen").

Mamele pot sa le poarte si ele pentru a fi la moda, intr-o varietate nelimitata de stiluri: de la impletiturile clasice si cozile usor dezordonate si lejere, pana la cocurile impletite sofisticate, perfecte pentru ocaziile speciale. Poti opta si pentru impletiturile "coada de peste", pe care le poti face singura acasa (vei fi surprinsa cat de usor poti invata tehnica).  

Manichiurile in nuante nude

Daca buzele se poarta in 2015 in indrazneata nuanta marsala, manichiurile in voga se indreapta mai degraba catre o naturalete pura. Unghiile in tendinte pentru 2015 sunt cele in nuante nude, precum rozul pastelat, cremul, bejul sau chiar lacul de unghii transparent.

Prezentarile de moda pentru noul sezon au aratat clar tendinta unghiilor "curate", discrete si scurte. Preferinta designerilor pentru aceste manichiuri naturale este o veste excelenta pentru mamici, de vreme ce aceste culori sunt mult mai usor de intretinut.  

Camasa-rochie

Camasa-rochie este mai populara ca niciodata anul acesta. Nu poti da gres niciodata cu aceasta croiala clasica, pe care o vei regasi in diverse texturi interesante, imprimeuri surprinzatoare si lungimi care flateaza orice silueta.

Unde mai pui ca aceasta piesa vestimentara este si foarte practica si usor de purtat, dar si de accesorizat. Alege o camasa-rochie lejera, care sa nu se muleze perfect pe formele tale. Poarta o curea asortata si vei observa ca efectul vizual va fi uimitor: talia se va accentua armonios, iar imaginea ta va fi una relaxata. Poart-o cu balerini, pantofi cu toc patrat sau platforme, in functie de ocazie. Te vei indragosti de ea iremediabil!  

Verdele militaresc

In calitate de capitan al familiei, o mamica aliniata tendintelor se va regasi perfect in tinute vestimentare in care predomina verdele militaresc. Aceasta culoare a fost in centrul atentiei pe podiumurile de moda la cele mai recente prezentari ale designerilor de top si merita un loc in garderoba ta. Cum sa o porti? Prin intermediul jachetelor, rochiilor moderne diafane, camasilor clasice sau pardesiurilor. Daca ai un ten cu accente maslinii, aceasta culoare te va prinde de minune!  

tinuta_verde

Combinatia clasica alb-negru

Acest trend monocromatic rezista cu brio trecerii timpului, fiind in voga de cateva sezoane incoace. Ramane la fel de popular si in 2015, ceea ce nu poate fi decat imbucurator. Combinatia alb-negru este foarte usor de purtat, insa orienteaza-te in special catre imprimeurile grafice indraznete, care acapareaza atentia.

Interesant este ca poti combina doua imprimeuri alb-negru cu modele diferite in aceeasi tinuta, pentru un aer proaspat si surprinzator. Rochiile, pantalonii in croiala tip pana si camasile cu combinatii de modele alb-negru merita sa iti completeze garderoba anul acesta.  

Fusta-pantalon

Imprumutata din stilul anilor '90, fusta-pantalon si-a recastigat locul pe podiumul tendintelor actuale anul trecut. Designerii au decis sa ii acorde o sansa in 2015, avand potentialul de a cuceri iubitoarele de moda cu avantajele sale unice: este confortabila, practica si perfecta pentru a fi purtata la birou sau la cumparaturi.

De la croieli cambrate, pana la materiale vaporoase si imprimeuri indraznete, fusta-pantalon va fi pretutindeni in magazine anul acesta. O poti purta cu pantofi cu varful ascutit, sandale gratioase sau chiar balerini (daca ai o silueta inalta si subtire).  

Kimonourile si curelele Obi

Curelele din cultura traditionala japoneza sunt preferatele marilor creatori de moda, desi sunt purtate in mod normal de catre samurai. Centurile Obi sunt de fapt cel mai important accesoriu al unui kimono, fiind propuse de catre designeri pentru a fi purtate atunci cand vrei sa iti subliniezi talia subtire intr-un mod cat mai original si exotic.

Centura Obi poate defini atat o tinuta casual, cat si una foarte eleganta. Ea poate fi purtata peste bluze, topuri, camasi, rochii mini, midi sau maxi si se adapteaza destul de usor oricarei tinute romantice. Jachetele si cardiganele cu croieli inspirate din kimonouri, dar in nuante solide (monocromatice), vor face furori in 2015 printre mamicile pasionate de moda.  

Incaltamintea comoda

Gata cu tocurile cui si pantofii incomozi! In 2015, mamicile la moda sunt invitate sa poarte balerini, pantofi cu talpa joasa si tenisi. Designerii au lansat modele noi de incaltaminte casual si sport cu design atractiv, dovedind ca piesele de incaltaminte confortabile nu trebuie sa fie si plictisitoare.  

balerini_femei

Camasile polo

Camasile clasice polo au revenit printre tendinte. Cauta modele cu imprimeuri indraznete, detalii care atrag toate privirile si materiale deosebite. Poarta-le cu blugi sau pantaloni clasici cand vrei sa o tinuta casual sau cu fuste cand vrei sa fii sic.  

Tu ce tendinte de frumusete pentru mamici in 2015 apreciezi cel mai mult? Ai auzit si de alte lucruri la moda anul acesta? Spune-ne parerea ta in sectiunea comentariilor de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre