Tendinte spa pentru toamna lui 2010

/ / Modificat: 2010-08-30
Tendinte spa pentru toamna lui 2010

Toamna este foarte aproape, iar specialistii considera ca este timpul sa iti revii dupa o vara agitata cu cele mai noi, actuale, dar si de succes metode spa. Poti dispune de ele in propria casa sau te poti lasa pe mana unui expert! Afla care sunt metodele de relaxare in tendinte pentru sezonul care se apropie!

Spune stop alergiilor!

Un nou sezon, un nou val de alergii se apropie. Fugi repede la un centru spa pentru a lua masuri profilactice impotriva lor:

  • fa un masaj al sinusurilor cu tratamente pe baza de eucalipt;

  • apeleaza la terapia cu sare pentru imbunatatirea respiratiei (baile cu sare Samadhi);

  • intareste-ti sistemul imunitar cu suplimente;

  • elibereaza-ti sinusurile cu ajutorul tratamentelor naturale.

Masaje pentru un somn linistit si odihnitor

In aceasta toamna pledam pentru mai multa relaxare, iar un somn odihnitor este tot ce iti trebuie, nu-i asa? Mai ales ca ti-a cam lipsit in vara aceasta!

Sedintele de spa pentru relaxare iti stau la dispozitie: miresmele din masajul cu produse pe baza de vanilie, lemn de trandafir si palmarosa iti creeaza calea catre cel mai linistit somn. Stresul este eliminat, iar corpul tau se poate relaxa in voie!

Poti opta pentru un mic spa la tine acasa, achizitionand produse cu astfel de ingrediente si punandu-l pe partenerul tau sa te maseze cu ele!

Silueta de toamna

Chiar daca o sa mai pui cateva hainute pe tine in sezonul racoros, nu inseamna ca ai liber la ingrasat! In toamna lui 2010 este la moda slabitul instant, iar locul unde se poate realiza acest lucru intr-un mod organizat si sanatos este centrul de frumusete si terapiile spa.

Acolo poti opta pentru cele mai noi sedinte anticelulitice, de detoxifiere sau pur si simplu de indepartare a tesutului adipos. Sau pentru toate odata, de ce nu? Lasa-te pe mana expertilor cand vine vorba de slabit rapid si sanatos!

Acupunctura

Aceasta tehnica holistica de vindecare si relaxare nu este noua, dar este la mare cautare in acest sezon. De cand Organizatia Mondiala a Sanatatii promoveaza folosirea acupuncturii pentru tratarea a peste 40 de afectiuni, inclusiv anxietate si stres, cabinetele sunt mai vizitate ca oricand.

Fie ca esti mamica de bebelus sau de copil mai mare, stresul este acelasi! Acupunctura poate fi o buna metoda de a-ti mai stapani iesirile nervoase necontrolate si de a atrage calmul si rabdarea in viata ta.

Terapii cu botox pentru un chip intinerit!

Tratamentele cu botox sunt menite sa mai atenueze din ridurile pe care prichindelul tau le-a accentuat si mai mult sau micile imperfectiuni ale fetei aparute de nici nu stii unde!

Micile terapii spa cu botox te pot intineri cu cativa ani buni si raman in tendinte in toamna lui 2010. Nu meriti si tu un plus de tinerete?

Masajul care alterneaza pitrele fierbinti si reci pentru sanatate maxima

Un serviciu spa care nu-si va pierde niciodata din clientela pentru ca este cel mai relaxant dintre toate, cel cu pietre fierbinti este de anul acesta imbunatatit. Majoritatea centrelor au adoptat o noua metoda: alternarea pietrelor fierbinti cu cele foarte reci.

Aceasta imbinare a celor doua tipuri de pietre ajuta fiecare celula a corpului sa primeasca mai mult oxigen si nutrienti si ajuta la o detoxifiere mai rapida a organismului. De senzatia placuta si relaxanta nici nu mai vorbim!

Mai mult oxigen, mai multa stare de bine!

Unele spa-uri si-au imbunatatit serviciile cu terapii bazate pe oxigenarea de 10 ori mai mare a plasmei sanguine si a tuturor celulelor corpului, tesuturilor si fluidelor fata de concentratia normala pe care o primesc.

Oxigenarea faciala prinde si ea din ce in ce mai mult contur avand in vedere ca reputatia oxigenului in produsele de ingrijire a pielii este una foarte buna.

Daca nu poti opta pentru aceasta metoda, atunci te poate ajuta o mica calatorie in zone ale tarii unde concentratia de oxigen este mai mare, iar aerul mai curat. Acestea pot fi muntele sau zonele din nordul tarii! Vizita pentru cateva zile a unor astfel de regiuni poate fi doza ta "spa" de oxigen si relaxare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre