Solutia pentru o piele mai ferma: noul ulei de corp pentru fermitate NIVEA Q10 plus

/ / Modificat: 2012-04-10
Solutia pentru o piele mai ferma: noul ulei de corp pentru fermitate NIVEA Q10 plus

Toate femeile isi doresc sa arate cat mai bine si sa fie cat mai frumoase, iar pielea este cea mai importanta parte a corpului. Cu cat avem mai multa grija de pielea noastra, cu atat aceasta ne va multumi, ofeindu-ne un aspect de invidiat.

Cu toate acestea, elasticitatea si fermitatea pielii scad odata cu trecerea anilor, iar pentru a ne pastra tonusul pielii trebuie sa luam in calcul mai multi factori: alimentatia echilibrata, asigurarea unui nivel de hidratare optim, sportul si desigur folosirea unor produse cosmetice puternic hidratante, care sustin fermitatea pielii, avand o formula creata special pentru acest lucru.

Specialistul in fermitatea pielii, NIVEA, iti propune noul ulei de corp pentru fermitate Q10 plus, pentru a te bucura de o piele mai ferma, imbunatatind aspectul acesteia din interior spre exterior.

Ulei pentru fermitate NIVEA Q10 plus

Expertii in ingrijirea pielii de la Beiersdorf au combinat acum doua dintre elementele lor preferate - coenzima Q10 si uleiul de avocado - intr-un ulei de corp inovativ. Noul produs se adauga gamei Q10 plus pentru fermitate si are efect de hranire, confera pielii fermitate si ii imbunatateste elasticitatea, avand si un efect de regenerare. Are o textura care se absoarbe rapid si imbunatateste aspectul pielii.

Energie, protectie si hidratare pentru pielea ta

Ulei -fermitate NIVEA Q10 plus

Uleiul de corp pentru fermitate Q10 plus este ideal pentru masaj si este recomandat pentru masajul vergeturilor. Formula de ingrijire confera o senzatie de catifelare a pielii in timpul masajului zonelor afectate, cum ar fi vergeturile. Aplicati prin masare uleiul de corp pentru fermitate Q10 plus in zonele de piele unde este necesar de doua ori pe zi.

Acesta se poate aplica atat pe pielea uscata, cat si pe cea umeda, dupa dus. Pentru un efect optim, uleiul pentru fermitate se foloseste impreuna cu un produs anticelulitic, cum este gelul-crema NIVEA Q10 plus sau serul anticelulitic NIVEA Q10 plus. Rezultatul este o piele catifelata la atingere, ce radiaza sanatate si devine mai ferma si mai elastica pe masura utilizarii produsului. Pielea devine mai ferma dupa doua saptamani de utilizare regulata.

Pret recomandat: 22,20 RON

 

Dr_Claudia_Teodorescu"Formula noului ulei de corp pentru fermitate NIVEA Q10 plus vine ca un ajutor in incercarea noastra de a obtine un aspect armonios al corpului si o piele mai ferma. Uleiul de avocado ii confera pielii fermitate, crescand in acelasi timp gradul de elasticitate.

Coenzima Q10 este o substanta produsa in mod natural de corp, fiind o componenta importanta a celulelor corpului. Aceasta stimuleaza regenerarea celulara, ajutand la refacerea fermitatii pielii", a declarat dr. Claudia Teodorescu, Expert Dermatolog NIVEA.

"Nu trebuie totusi sa uitam ca pentru a avea o piele ferma trebuie sa optam pentru un stil de viata sanatos – de la alimentatie si pana la sport –,  produsele de ingrijire fiind partenerul nostru in lupta noastra pentru fermitate", a adaugat aceasta.

Pe langa inovatia pentru fermitate, NIVEA iti propune intreaga gama NIVEA Q10 plus care include atat produse anticelulitice – serul anticelulitic NIVEA Q10 plus si gelul-crema anticelulitic NIVEA Q10 plus – cat si produse pentru fermitate – lotiunea de corp pentru fermitate NIVEA Q10, alaturi de noul ulei de corp pentru fermitate Q10 plus.

Lotiunea de corp pentru fermitate NIVEA Q10 plus

lotiune-fermitate-niveaq10

Formula imbogatita cu coenzima Q10 proprie pielii stimuleaza reinnoirea celulara si confera pielii fermitate, crescand elasticitatea pielii. Lotiunea de corp hidrateaza intensiv pielea normala, pentru o piele vizibil mai catifelata si mai ferma dupa doua saptamani, amplificand rezervele energetice pentru a sustine procesul de reinnoire celulara.

Pret recomandat: 18,75 RON


Gelul-crema anticelulitic NIVEA Q10 plus

Gel-crema anticelulitic NIVEA Q10 plus

Este un gel-crema cu textura usoara, care contine Q10, L-Carnitina – care stimuleaza conversia acizilor grasi in energie – si extract de lotus – care reduce  formarea de noi celule grase. Acesta tonifica pielea si reduce aparitia celulitei chiar si fara masaj suplimentar.

Pret recomandat: 27 RON


Serul anticelulitic NIVEA Q10 plus

ser-anticelulitic-nivea-q10

Are o cantitate de zece ori mai concentrata de L-Carnitina si Q10 (in comparatie cu gelul-crema anticelulitic) pentru a imbunatati fermitatea pielii si a reduce aparitia celulitei in numai 10 zile. L-Carnitina, o substanta prezenta in mod natural in organism, stimuleaza transformarea acizilor grasi in energie, iar extractul de lotus reduce formarea de noi acizi grasi.

Pret recomandat: 27 RON

Nu uita sa vizitezi www.nivea.ro/NIVEAFitnessClub pentru a beneficia de programe individuale de fitness concepute de Sarah Maxwell, sfaturi de nutritie si sfaturi pentru ingrijirea pielii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire piele

Articole recomandate

Citeste si despre