Secrete de frumusete de la mamici celebre

/ / Modificat: 2011-08-12
Secrete de frumusete de la mamici celebre

secrete_mamici_celebre

Secretele de frumusete care le ajuta pe mamicile celebre sa straluceasca chiar si cand cresc un copil iti pot fi de mare ajutor cand esti mamica si timpul ti-e limitat. Iata cateva trucuri simple, ieftine si la-ndemana oricui folosite de Katie Holmes, Angelina Jolie sau Gwen Stefani!

Fa-ti o tunsoare practica si vopseste parul in culoarea naturala!

Este foarte greu atunci cand esti mamica sa ai timpul si starea necesare pentru a te ocupa de fiecare aspect al frumusetii tale. Parul nu va mai primi atentia ta intreaga, de aceea este indicat sa iti faci o tunsoare care practic se aranjeaza singura si sa te vopsesti intr-o nuanta naturala. Asa a facut Katie Holmes!

Concentreaza-te mai mult pe ingrijirea pielii si mai putin pe machiaj!

Este sfatul pe care frumoasa Samantha Harris, coprezentatoarea emisiunii "Dancing with the Stars" il da tuturor mamicilor. Nu este nevoie de multe produse de machiaj daca tenul tau arata impecabil. Doar un pic de fond de ten si blush in obraji si esti gata sa mergi oriunde.

Nu iti schimba stilul vestimentar!

Daca esti mama nu inseamna ca trebuie sa renunti la toate hainele frumoase si in tendinte pentru a face loc blugilor de mamica. Gwen Stefani a demonstrat ca statutul de mama nu trebuie sa te impiedice sa transmiti mesajul pe care il doresti prin moda. Pastreaza-ti stilul cu care te-ai obisnuit, doar ajusteaza marimile si combinatiile.

Poarta piesele vestimentare care te avantajeaza!

Multa lume a observat ca Jennifer Garner, sotia lui Ben Affleck, poarta tot mai des o tinuta formata din blugi si tricou. Si acest lucru a avantajat-o. Cauta piesa vestimentara care te face sa arati cel mai bine si adapteaz-o tuturor tinutelor de graviduta.

angelina jolieAlege o culoare si poart-o din cap pana in picioare!

Cand esti in criza de timp sau in lipsa de idei opteaza in garderoba ta pentru o singura nuanta. Gandeste-te ce ti-ar placea sa porti azi si imbraca-te cu ea de sus pana jos. Angelina Jolie stie cel mai bine ca poate scapa de critici daca se imbraca toata in negru sau in alb ori in alte culori.

Pune accentul pe accesorii!

Alege accesorii interesante, astfel incat cei care te privesc sa nu fie atrasi de tinuta aleasa pe fuga sau de aspectul usor neglijent al tenului!

O geanta supradimensionata, niste ochelari de soare sau pantofi indrazneti pot atrage privirile in zilele mai putin bune de mama. Au demonstrat-o aproape toate vedetele de la super manechinul Heidi Klum pana la Jennifer Lopez.

Sursa foto: zimbio.com


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Frumusete mame celebre Mamici celebre Frumusete mamici

Articole recomandate

Citeste si despre