Reguli de purtare pentru tinutele cu buline

/ / Modificat: 2011-09-13
Reguli de purtare pentru tinutele cu buline

Stella McCarteny, Lanvin, Mark Jacobs si David Koma fac parte din designerii care au introdus hainele cu buline in colectiile lor. In plus, Rihanna, Megan Fox, Katy Perry sau Cheryl Cole sunt doar o mica parte din vedetele care au purtat deja bulinele, in special pe covorul rosu.

Daca pana acum bulinele erau asociate cu un aspect invechit si demodat, se pare ca moda retro a revenit. Bulinele se vor purta in aceasta toamna indiferent ca este vorba despre sacouri, rochii, camasi, genti sau pantofi. Totusi, deoarece hainele cu imprimeuri de orice fel nu sunt foarte usor de purtat, trebuie sa ai in vedere cateva reguli.

1. Nu amesteca bulinele cu alte imprimeuri.

Este o regula foarte stricta peste care nu trebuie sa treci. Hainele cu buline pot fi purtate doar cu haine in culori simple. De exemplu, daca ai o camasa alba cu buline negre, toate celelalte piese vestimentare trebuie sa fie intr-o singura culoare, de preferat in ton cu cele doua culori (negru, rosu, bleumarin etc).

2. Evita bulinele daca vrei sa pari mai slaba.

Atunci cand ai cateva kilograme in plus si iti doresti sa pari mai slaba, in mod sigur bulinele nu te vor avantaja. Pe de cealalta parte, bulinele sunt potrivite pentru femeile foarte slabe, fara forme.

3. Rochiile cu buline pot fi purtate atat intr-un cadru formal, cat si intr-unul casual.

Conteaza foarte mult croiala rochiei, dar si materialul din care este confectionat. Rochiile drepte, sunt potrivite pentru birou, in timp ce rochiile diafane, din voal, sunt perfecte pentru o intalnire romantica sau o iesire cu prietenele.

4. Accesorizarea tinutelor cu buline trebuie sa fie realizata cu mare atentie.

Poti opta pentru o esarfa rosie pe care sa o poti purta in jurul gatului sau pe post de bentita.
Cat despre bijuterii, evita-le pe cele masive, in straturi multiple si orienteaza-te catre o bratara lata, o pereche de cercei de dimensiuni mici si eventual un colier la baza gatului.

Autor: Ana Dragota


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Toamna Frumusete femei Moda mamici

Articole recomandate

Citeste si despre